Lucifer zrušen! Mohou ho jeho fanoušci zachránit?

Lucifer zrušen! Mohou ho jeho fanoušci zachránit? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Společnost Fox oficiálně zrušila pokračování v natáčení seriálu Lucifer. Fanoušci se bouří! Ujme se seriálu jiná společnost?

Hlavní postava ze seriálu Lucifer je založená na postavách, které vytvořili Neil Gaiman, Sam Kieth a Mike Dringenber. Seriál je kriminální drama s prvky fantasy. Tom Elis hraje pekelného knížete Lucifera, který se jednoho dne rozhodl odejít z pekla, a vzít si dovolenou na zemi. Po několika letech narazí na policistku Chloe Decker (Lauren German) při vyšetřování vraždy. Lucifera začne pátrání po kriminálnících bavit, a rozhodne se, že jí bude pomáhat řešit její případy. To se splnilo a pokračovalo to až do 3. řady. K natočení další série však seriál bohužel nedostal zelenou.

Otázkou je, proč se společnost FOX rozhodla toto drama zrušit. Můžeme předpokládat, že sledovanost zřejmě nebyla nijak vysoká, ale také zde hraje roli dohoda s NFL (nejvyšší profesionální liga amerického fotbalu ve Spojených státech amerických i na světě), která zabere více jak 30 hodin vysílání týdně v už tak nabitém programu. A jelikož FOX produkuje více komediálních seriálů, některé musí z kola ven.

Momentálně se po sociálních sítích šíří hnutí #SaveLucifer, kterým fanoušci dávají najevo, že chtějí, aby seriál pokračoval, a to pod jakoukoli jinou společností. Ještě aby ne, když zatím poslední řadu zakončil díl s tak neuvěřitelně otevřeným a napínavým koncem. Je také velice smutné, že ačkoli byla 3. řada považována za nejhorší, její poslední díly se rovnaly těm kvalitním z 1. a 2. řady. Jaká to škoda.

Můžeme tedy jen doufat, že se toho některá ze společností chopí, i když je šance mizivá. Seriálů je hodně a diváci přestávají stíhat.

 V galerii si prohlédněte několik fotek ze seriálu Lucifer!

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

Negs | 16.06.2018 01:09
Hurá, převzal to Netflix
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu