Little Voice: Apple si objednal muzikálovou sérii

Little Voice: Apple si objednal muzikálovou sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
J.J. Abrams a tvůrčí duo za muzikálem Waitress spojili síly.  

Zatímco Disney kuje pikle se svojí streamovací sužbou, která přijde později v roce 2019, streamovací služba od Applu by měla spatřit světlo světa už přibližně v březnu 2019. Pomalu se nám tu tak začíná rozjíždět stremovací válka, která dá vzniknout mnoha ambiciózním projektům.

Jedním z nich je i Little Voice – muzikálová komedie, která je popisována jako milostný dopis muzice New Yorku, který zkoumá cestu za nalezením vašeho hlasu ve vašich dvacetinách. Jedná se o čerstvý, intenzivně romantický příběh o hledání vašeho opravdového hlasu, a kuráže použít ho. K J.J. Abramsovi, který stojí například za filmy jako Star Trek: Do temnoty nebo Star Wars: Síla se probouzí, se přidá tvůrčí duo Sara Bareilles a Jessie Nelson, které stojí za úspěšným muzikálem Waitress představeném na Broadwayi. Bareilles, která mohla být nedávno viděna v muzikálu Jesus Christ Superstar Live in Concert, napíše a zrežíruje první epizodu. Nelson (Druhá míza) bude společně s ní, Abramsem a Benem Stephensonem zastávat roli výkonných producentů.

Sérii, která má zatím objednáno deset epizod (každá po půl hodině), bude produkovat Abramsova společnost Bad Robot. Little Voice údajně přichází až po tom, co se Applu nepodařilo zajistit jiný seriál ve spolupráci s Abramsem, konkrétně sci-fi drama Demimonde. Seriál tak nakonec skončil u HBO.

Plánovaný seriál zní jako poměrně zajímavá podívaná, která by nás mohla vytrhnout ze zajetých mainstreamových sérií, které se na nás poslední dobou valí ze všech stran. Applu se musí nechat, že si dává záležet na výběru tvůrců, kteří se budou podílet na funkčnosti jejich budoucí streamovací služby. Už teď má společnost v záloze plánovaný thriller od M. Night Shyamalana, sérii od režiséra La La Landu Damiena Chazella nebo třeba komediální sérii s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon.

Jak už u Applu bývá zvykem, jde jim především o skvělý zážitek zákazníků z jejich produktů, a u plánovaných seriálů/filmů tomu jistě nebude jinak. Samotný vice-prezident Internetového softwaru a služeb Eddie Cue řekl: „Nejde nám o kvantitu, ale o kvalitu“.

Zdroje: Slashfilm, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu