Pán prstenů: Amazon obnovil jednání s Jacksonem!

Pán prstenů: Amazon obnovil jednání s Jacksonem! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Zástupce Amazon Studios tvrdí něco jiného než Peter Jackson. Jak to dopadne s jeho účastí a jaké role se v seriálu ze Středozemě objeví?

Koncem minulého roku vyšla najevo zpráva, která doslova pobláznila fanoušky trilogie Pán prstenů. Chystá se seriál ze Středozemě. Před několika týdny se pak začalo šuškat, že první řada by měla vyprávět příběh mladého Aragorna. Teď se k celé věci vyjádřila i hlava Amazon Studios Jennifer Salke, která, jak jsme již psali, zároveň uvedla, že premiéru by mohl mít seriál v roce 2021.

"Myslím, že víte, že neděláme remake filmů, ale také nezačínáme úplně od nuly. To znamená, že tam budou charaktery, které milujete," uvedla Jennifer. Zároveň dodala cosi, co úplně neodpovídá nedávným slovům Petera Jacksona, který tvrdí, že na projektu v žádné míře neparticipuje. S tvůrci prý mluvil naposledy před rokem. 

Pán prstenů: Peter Jackson se projektu nezúčastní
 

"Právě jsme uprostřed rozhovorů s Peterem Jacksonem. Bavíme se hlavně o tom, na kolik chce být do projektu zapojen. Vím, že už tady nějaká diskuze byla a že on se nějak vyjádřil, ale nejnovější informace je, že s ním komunikujeme a bavíme se o tom, jak moc nebo jak málo chce být zapojen," nechala se slyšet.

Uvedla na pravou míru i to, že se chystá jedna jediná velká série, nikoliv vícero, jak se v médiích také spekulovalo. Co myslíte? Svolí nakonec Peter Jackson navzdory svému odmítání ke spolupráci?

V galerii si prohlédněte Petera Jacksona při prási na Pánovi prstenů. 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu