Jak jsem poznal vaši matku: 5 věcí, které jste nevěděli o Robin

Jak jsem poznal vaši matku: 5 věcí, které jste nevěděli o Robin | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Také milujete seriál Jak jsem poznal vaši matku? Tak schválně, co nevíte o představitelce Robin Cobie Smulders?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Po dobu 9 let zářila na televizních obrazovkách jako Robin Charles Scherbatsky v sitcomu Jak jsem poznal vaši matku. Její role byla přitom původně nabídnuta známější herečce Jennifer Love Hewitt (viz galerie). Ta však dala přednost jiné pracovní nabídce. Teď si musí rvát vlasy. Její herecký vzor je Kate Winslet. Co dalšího jste o kanadské herečce Cobie Smulders (36) nevěděli? 

Dva a půl chlapa: 5 věcí, které jste nevěděli o Rose
 

Rakovina vaječníků a cesta do pouště

V roce 2015 se Cobie svěřila médiím, že když jí bylo 25 let (rok 2007) a natáčela 3. řadu seriálu Jak jsem poznal vaši matku, bojovala s rakovinou vaječníků. Podstoupila několik operací.

"Měla jsem tumory na obou vaječnících a rakovina se rozšířila i do lymfatických uzlin a okolních tkání," uvedla tehdy herečka. Lékaři jí předpovídali, že nebude moci přirozeně otěhotnět. Jejich predikce se naštěstí nenaplnila. V roce 2012 porodila dceru Shaelyn a v roce 2015 přivedla na svět i druhého potomka.

Aby se však vyléčila, musela absolvovat strastiplnou cestu. Kromě klasické léčby se totiž rozhodla zkusit i tu alternativní: "Začala jsem meditovat. Neustále jsem byla v jóga studiu. Navštívila jsem léčitele, kteří vypuzovali ze spodní části mého těla černý kouř. Také jsem podnikla očistnou cestu do pouště, kde jsem 8 dní nejedla, až jsem měla z hladu halucinace," tvrdí Cobie s tím, že výčet alternativních metod, které vyzkoušela, není tímto rozhodně kompletní.  

"Nemyslím si, že si někdy budu připadat od rakoviny osvobozená. Už je to 5 let a já se o tom snažím přemýšlet pozitivně. Třeba co jsem se díky té nemoci naučila. A pokud o tom můžu rozšířit povědomí, udělám to," řekla v roce 2015 představitelka Robin.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu