Stranger Things 3: Datum premiéry odhaleno?!

Stranger Things 3: Datum premiéry odhaleno?! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Netflix provokuje fanoušky novým videem, které naznačuje datum premiéry. Plus první pohled na novou postavu v podání Mayi Hawke!

Stejně jako mnoho dalších seriálových hitů si Stranger Things letos dávají pauzu. Na televizní obrazovky hodlají znovu vtrhnout až příští rok. Z nějakého důvodu je ovšem novým trendem tajit před diváky přesné datum premiéry. Hra o trůny to své zatím zapáleně střeží a nějaký ten pátek ještě střežit bude. Nové video na oficiálním kanále Netflixu ale možná naznačuje, že kolem Stranger Things tolik tajností nakonec nebude

Stranger Things 3: Eleven na prvních fotkách z placu!
 

Na první pohled se jedná o úplně nevinnou reklamu z osmdesátých let, která propaguje nové nákupní centrum Starcourt v městečku Hawkins v americké Indianě. Zde se seriál samozřejmě odehrává. Vypadá to ale, že si z nás tvůrci spíše jen střílí a video je myšleno pouze jako vtip. Steve Harrington (Joe Keery) a nová postava Robin (Maya Hawke) navlečení do zmrzlinářských úborů tomuto tvrzení jen přidávají na pravděpodobnosti. Několik sekund před koncem se ovšem objeví text „COMING NEXT SUMMER!“ neboli „Už příští léto!“ Může se stát, že věta byla do videa zařazena čistě jako tradiční součást reklam. I když snad nikdo nevěří, že tomu tak doopravdy je. Pokud si celý internet vykládá video správně, tak by třetí sezona Stranger Things měla dorazit příští léto.

Na to, že se seriál natáčí už od letošního dubna, je premiéra tedy ještě pořádně daleko. Druhá řada byla zveřejněna na přelomu loňského října a listopadu. Časový rozdíl mezi oběma sezónami tedy bude více než rok a půl. Pokud bude ovšem všechen tento čas věnován pilování třetí série do těch nejmenších detailů, tak se sáhodlouhé čekání jednoznačně vyplatí. Video najdete pod článkem spolu s prohlášením hawkinského starosty Klinea (Cary Elwes), které bylo zveřejněno s videem. V galeriie pak najdete screeny z uvedeného videa.

Zdroje: Netflix, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

FOGIC | 17.07.2018 23:48
Hned co jsem to viděl tak mě taky napadlo že to výjde v létě, ale na druhou stranu zase nemusí třeba tím tvůrci pouze poukazovali na to, že 3. Série se bude odehrát v létě a ne na podzim jak to do tedka bylo
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu