Teorie velkého třesku: Co prozradil Comic Con o 12. řadě?

Teorie velkého třesku: Co prozradil Comic Con o 12. řadě? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Posune Amy se Sheldonem jejich vztah o líbánkách ještě dál?

Nebyl by to ten pravý Comic Con kdyby se fanoušci nedozvěděli nové informace o nadcházejících řadách svých oblíbených seriálů. Svůj stánek má v San Diegu i stanice CBS se svou Teorií velkého třesku. Co nového jsme se o 12. sérii dozvěděli?

Teorie velkého třesku: CBS odhalila datum premiéry 12. řady!
 

Výkonný producent a scenárista Steve Holland řekl, že 12. řada přímo naváže na finále 11. sezóny. Na začátku série tak uvidíme, jak si Sheldon (Jim Parsons) s Amy (Mayim Bialik) užívají své líbánky. Pokud se však těšíte na to, že by snad i tento pár mohl mít v budoucnu potomky a pozorovali bychom v seriálu strasti s výchovou jako u Howarda (Simon Helberg) s Bernadette (Melissa Rauch), tak to zatím tak úplně nevypadá. Prozatím je napsaný scénář pro první čtyři epizody 12. série a žádný náznak této linky se v nich neobjevuje. Tvůrci sice deklarovali, že Sheldon a Amy spolu budou mít v budoucnu děti, ale zatím nevědí (nebo spíše tají), zdali se jejich miminka dočkáme i v samotném seriálu.

Pro fanoušky spin-offu Young Sheldon si scenáristé dvanácté řady TBBT připravili překvapení v podobě představení dospělé verze Sheldonova kamaráda z dětství Tama Nguyena, kterého v Young Sheldon hraje mladistvý Ryan Phuong. Kdo si zahraje tuto roli ve dvanácté řadě TBBT zatím známo není. Ve 12. sezóně se znovu dočkáme i rodičů Amy, které opět ztvární Kathy Bates Teller.

A co se ve 12. řadě bude dít s Rajem (Kunal Nayyar), který jako jediný z party je stále starým mládencem? Tvůrci samozřejmě neprozradili, zda se nějakého románku u Raje ve 12. sezóně dočkáme, ale sám představitel Raje Kunal Nayyar se smíchem řekl, že by bylo skvělé na Teorii velkého třesku navázat po Young Sheldon novým spin-offem, který by se jmenoval Starý a tlustý Raj.

Níže si můžete pustit rozhovor s producenty Stevem Hollandem a Stevenem Mollarem, který při Comic Conu zprostředkoval web TVLine. V galerii si můžete prohlédnout fotky z Comic Conu a osobní fotografie Raje alias Kunal Nayyara z jeho instagramu.

Zdroje: Deadline, Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu