The Rookie: Nathan Fillion opět bojuje proti bezpráví

The Rookie: Nathan Fillion opět bojuje proti bezpráví | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Hvězda policejního dramatu Castle se opět vrací na scénu vymáhat spravedlnost, tentokrát coby stárnoucí veterán, jehož snem je sloužit u LAPD.

Kultovní status získal mezi fanoušky svou rolí v legendárním sci-fi westernu Firefly z pera samotného Josse Whedona. Srdce mainstreamového publika pak vzal útokem v seriálu Castle jako neodolatelný spisovatel, který má netradičního koníčka a ve svém volném čase pomáhá řešit vraždy newyorskému policejnímu sboru. Nyní se úspěšný herec, který byl několikrát neoficiálně vyhlášen králem comic-conu, opět vrací na "místo činu" v procedurálním policejním dramatu s názvem The Rookie.

Velký prázdninový přehled: Které seriály v létě neprošvihnout?
 

Inspirován skutečnými událostmi, The Rookie, vypráví příběh Johna Nolana (Fillion), nejstaršího nováčka v historii LAPD, který se po traumatizující události rozhodne kompletně změnit svůj život, zapomenout na svou bývalou kariéru a pokusit se splnit si svůj sen a stát se členem elitní policejní jednotky. Ve svých čtyřiceti letech ovšem nemůže očekávat, že bude svými novými kolegy uvítán s otevřenou náručí. Mnoho z nich jej uvidí pouze jako stárnoucího chlapa ve středních letech, který se svými mladšími kolegy nebude schopen držet krok. Což vyústí v to, že na ulici ohrozí svou nekompetentností nejen sebe a své kolegy, ale i veřejnost.

Samotný Fillion bude sloužit nejen jako hlavní hvězda, ale rovněž jako producent, společně s Alexi Hawley, která seriál napíše. Oba již ve stejných rolích spolupracovali v minulosti v Castlovi.  A právě z bývalého detektivního seriálu čerpá podle prvního traileru The Rookie svou inspiraci. Doufejme, že to, co fungovalo napoprvé, bude fungovat i v tomto případě. Stále ještě čekáme na potvrzení data premiéry, ale vzhledem k tomu, že natáčení už je v plném proudu, lze očekávat premiéru letos na podzim. 

Zdroje: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu