The Flash: První trailer na pátou řadu

The Flash: První trailer na pátou řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Barry a Iris se vyrovnávají se svojí vlastní budoucností.

Dalším z komiksových seriálů, kteří dostali svůj první trailer na Comic Conu v San Diegu je The Flash. Další součást Arrowverse se v páté sérii bude točit především kolem budoucnosti dvou hlavních postav - Barry Allena (Grant Gustin) a Iris West (Candice Patton). Na konci čtvrté řady se totiž objevila záhadná postava, která se objevovala sporadicky v průběhu celé řady, a nakonec se ukázalo, že postava v podání Jessicy Parker Kennedy je jejich dcera z budoucnosti. Team Flash se tak kromě tradičních záporáků a záchrany světa bude potýkat i s problémy, které mladá Nora v budoucnosti nadrobila.

Komiksové novinky #2 - Arrow, The Flash, Pennyworth
 

V traileru najdeme několik zajímavých záběrů. Můžeme v něm vidět např. Wallyho Westa, jehož představitel Keiynan Lonsdale oznámil konec v seriálu. Zřejmě se tak objeví v prvním dílů a dále už ne. Další zajímavou věcičkou je pak tzv. Flash Ring, který poprvé vidíme zpracovaný na televizních obrazovkách. Tento prsten je známý fanouškům komiksů, jelikož v něm Flash ukrývá svůj oblek. Zatím nebyly žádné zprávy o tom, kdo by měl být hlavním záporákem páté série, nicméně trailer nyní představuje Chrise Kleina jako záporáka Cicadu, který by se měl objevovat v průběhu celé série.

Cicada, občanským jménem David Hersch, je v komiksech jedním z druhořadých záporáků Flashe, a v seriálu by měla být jeho motivací smrt jeho rodiny z rukou metalidí. Proto se je rozhodne jednoho po druhém vyhladit, jakým způsobem však nevíme. Zajímavý je také konec traileru, ve kterém se objeví tajemná postava v kapuci, o které zatím vůbec nic není známo. První oficiální synopsi k páté sérii si přečtěte níže, stejně jako trailer. Premiéra je stanovená na 9. 10. 2018.

Konfrontace s Thinkerem, který dokázal posbírat 12 různých schopností, dohnalo Team Flash až na pokraj jejich sil, avšak s pomocí několika nových tváří byl Barry Allen a spol. schopný se s hrozbou vypořádat, a zase jednou zachránit Central City. S příchodem jejich dcery Nory z budoucnosti však vše zůstává na jednom místě, kvůli velké chybě kterou Nora v budoucnosti udělala. Bude rodičovství první věc, která dokáže nezastavitelného The Flashe zpomalit?

V hlavních rolích se vracejí Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdez, Jesse L. Martin, Danielle Nicolet, Hartley Sawyer a Tom Cavanagh. V nových rolích se objeví Chris Klein jako Cicada, Jessica Parker Kennedy jako Nora Allen. Premiéra je 9. 10. 2018.

Zdroj: CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu