Žebříček TOP 5 nejkrásnějších žen světa Arrowverse

Žebříček TOP 5 nejkrásnějších žen světa Arrowverse | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 20 obrázků
Jak moc odpovídají představitelky komiksových rolí svým předlohám, a které z nich patří mezi největší kočky?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Ženské postavy jsou v komiksech často zosobněním ženskosti. Ukazují, že ženy nejsou pouze křehká stvoření, která je nutné zachraňovat. Zobrazovány jsou často s vyloženým důrazem na jejich přednosti, což se až doposud na filmová plátna a televizní obrazovky moc nepřeneslo. My jsme pro vás vybrali 5 těch nejkrásnějších, které patří do tzv. Arrowverse, což je propojený vesmír DC seriálů Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow a Supergirl. Každý seriál má ve výběru zastoupení, a i když jsou jednotlivé názory nejen mužů na krásu odlišné, těchto pět se určitě řadí mezi ty nejpůvabnější. V galerii si prohlédněte, jak holky vypadají "na papíře".

Felicity Smoak / Overwatch

Felicity Smoak bývala uťápnutou IT specialistkou ve společnosti Olivera Queena, když jsme ji poznali. Její trochu rebelská minulost, ve které vyznávala vzhledově styl gothic, sice její postavu trošku zpestřuje, nicméně nezakrývá fakt, že Felicity je vyložená šprtka a typická ajťačka s brýlemi.

Právě tento nenápadný vzhled jí propůjčuje určitý půvab, kdy se pod velkými brýlemi a zmatenou mluvou ukrývá krásná žena, jak ji z posledních sérií seriálu Arrow známe. Její představitelka Emily Bett Rickards navíc mimo seriál patří mezi nejpohlednější kanadské herečky, a jako by z oka vypadla své komiksové předloze, a tak její zařazení na náš list je rozhodně na místě.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Diamond | 26.05.2018 20:08
Katie Cassidy Melissa Benoist Danielle Panabaker Caity Lotz Katie Mcgrath Katrina Law Shantel VanSanten Maisie Richardson-Sellers Emily Bett Rickards Peyton List Willa Holland Candice Patton Violett Beane Madison McLaughlin
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu