Ztraceni: Do nahé scény mě donutili, říká Evangeline Lilly

Ztraceni: Do nahé scény mě donutili, říká Evangeline Lilly | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Představitelka Kate ze seriálu Ztraceni po letech promluvila o traumatu, které si nese z natáčení. Screeny z předmětné scény si prohlédněte v galerii a posuďte sami, zda je trauma důvodné.

Představitelka Kate Austen ze seriálu Ztraceni, Evangeline Lilly, se přidala mezi traumatizované hollywoodské ženy. Podělila se s veřejností o svůj nepříjemný zážitek z natáčení, kdy byla donucena svléknout se před kamerou. 

"Během natáčení 3. série jsem si na place prožila špatnou zkušenost. V podstatě mě donutili udělat částečně nahou scénu. Měla jsem pocit, že v té záležitosti nemám na výběr. Byla jsem pokořená, třásla jsem se a když to skončilo, mohla jsem si oči vyplakat, ale hned nato jsem musela pokračovat a udělat velmi impozantní silnou scénu," svěřila se herečka. Konkrétně se jedná o epizodu 6 s názvem "I Do" z klece, kde je zamčená Kate se Sawyerem. Screeny z předmětné scény najdete v galerii. Možná budete překvapeni. Scéna totiž neodhaluje z hereččina těla zhola nic. Trvá přitom jen pár sekund. 

Westworld: Představitelka Dolores promluvila o nahotě
 

K podobnému incidentu prý došlo také během natáčení 4. série. Dle jejích slov bojovala, aby měla situaci pod kontrolou, ale opět se jí vymkla. Poté prý řekla dost a další odhalené scény netočila. "Pište si co chcete - neudělám to. Už nikdy si v tomto seriálu nesundám šaty," zařekla se tehdy a to samé nejspíš sdělila také tvůrcům. 

"Nejde o to, že bych si myslela, že je na nahotě něco špatného. Je to proto, že nevěřím, že se tak budu cítit pohodlně a bezpečně. Mám štěstí. Už jsem v postavení - ve velmi privilegovaném postavení - kdy si můžu dovolit být vybíravá. A vybírám si," dodala herečka. 

Útržky z předmětné scény najdete též na videu níže. 

Zdroj: News

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

barnabas | 04.08.2018 22:11
mee too
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu