Westworld: Představitelka Dolores promluvila o nahotě

Westworld: Představitelka Dolores promluvila o nahotě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Představitelka zdánlivě křehké Dolores ze seriálu Westworld promluvila o nahotě, na kterou si před kamerou musela zvyknout. Svléká se totiž i před Hopkinsem.

Americká herečka Evan Rachel Wood (30) prožívá v současné době asi největší kariérní růst díky seriálu Westworld, jehož 2. řada právě běží na HBO. Představitelka Dolores teď v rozhovoru pro C Magazine objasnila, jak se vyrovnává s tím, že se často před kamerou i celým štábem ukazuje zcela nahá. 

"Už mi to ani nepřijde divné. Býváme všichni nazí tak často, že už vám to prostě přijde normální. Přijdu do práce a říkám si: Ok, jsem nahá v laboratoři a je tu Anthony Hopkins. Je to tak surreálné, že vás ani nenapadne se tím stresovat," uvedla herečka. 

Westworld: HBO vyjasnila osud 3. série!
 

Evan zároveň přiznala, že se na roli skutečně pilně připravovala. Navštěvovala dokonce vědce a futuristy, a vedla s nimi diskuze, aby alespoň trošku nahlédla pod pokličku a pochopila, jak takové uměle vytvořené tělo funguje. Práce na natáčení v ní pak zanechala skutečný pocit, jako by byla superčlověkem. 

V galerii si prohlédněte ukázku hereččina nahého těla, které ukazuje v seriálu. Naštěstí pro ni se vždy jedná o vkusné obrázky. Dále v galerii najdete fotky z natáčení. 

Zdroj: MailOnline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu