Hra o trůny: Missandei, Šedý červ a sexualita. Jak to bylo?

Hra o trůny: Missandei, Šedý červ a sexualita. Jak to bylo? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Představitel Šedého červa a jeho souputnice Missandei ze Hry o trůny promluvili o svém fantasy románku a sexualitě. 

7. řada Hry o trůny přinesla plno emocemi nabitých scén. Mezi ty se řadí například intimní sblížení vůdce armády Neposkvrněných Šedého červa a bývalé otrokyně Missandei. Pro mnoho fanoušků šlo o velmi delikátní záležitost, jelikož Šedý červ je v seriálu eunuch, tedy vykastrovaný.

"Na penis se mě ptali snad v každém rozhovoru, který jsem kdy dal," řekl Jacob Andersen před časem pro Mailonline. Ten zažívá v seriálu k Missandei jiskření od samého počátu. Jejich vzájemné sympatie vygradovaly až v lásku.

"Tenhle vztah není o moci. Nehrají spolu žádnou hru. Prostě se zamilovali jeden do druhého, a to je podstata jejich příběhu. Mají opravdu krásný vztah, který se nepodobá žádnému jinému v seriálu. Nechtějí od něj nic než jeden druhého, což je vzácné ve světě manipulace řízeném heslem Sex je síla. Chápete?" vysvětlil.

V 7. řadě došlo mezi oběma aktéry k sexu. 

"Když jsem poprvé četla ten scénář, přišlo mi to velmi dojemné. Myslím, že to bylo velmi, velmi dobře napsané. Všechny momenty a každý pocit obou postav byly tak krásně rozvržené na stránce. Nesnažili jsme se ten den nuceně žertovat, myslím, že jsme oba byli velmi soustředění. Věděli jsme, že to musíme udělat správně. Nejen jako herci, ale i pro naše postavy a fanoušky. Byli jsme v pozici, kdy jsme museli být oba velmi zranitelní v momentech, kdy se natáčelo. Na konci dne jsme si plácli. Zvládli jsme to," vzpomíná Nathalie Emmanuel, která musela být na scéně nahá.

"U takové scény můžete být nervózní, ale já se cítila neuvěřitelně bezpečně. Věřím Jacobovi, který mě podporuje."

Nejdiskutovanější byl však mezi fanoušky způsob provedení aktu, který se měl mezi Missandei a Šedým červem uskutečnit. Tomu se herečka spíše směje s tím, že lidé očividně ještě nevyzkoušeli dostatečné množství forem sexu.

"Myslím, že lidé nemají moc velkou představivost. Tahle představa lidí, že eunuchové nejsou sexuální bytosti, tyto heretonormativní představy, že penis musí přijít do vagíny, což je jediný způsob sexuální intimity... Na světě je mnoho různých forem sexu, kde penis není potřeba," vysvětlila. 

Zdroje: The Hollywood Reporter, Mailonline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Boss | 15.02.2018 00:19
Ale ved to bolo jasne ze sa z toho "problemu" vylizal :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu