Hra o Trůny: Nový trailer na 7. sezonu a detaily z Comic-Conu

Hra o Trůny: Nový trailer na 7. sezonu a detaily z Comic-Conu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jaké drobečky informací z herců vypadly na Comic Conu, a která postava se vrátila v nejnovějším traileru?

Hra o Trůny si letos místo svého tradičního dubna musela vystačit s datem premiéry 16.7. To tedy znamená, že místo toho, aby začala na Comic Conu pomalu uvádět příští řadu, museli jsme se spokojit pouze s hodinovou diskuzí mezi hlavními herci a žádné výrazně nové informace v dnešní novince nečekejte. Pojďme se ale podívat alespoň na to málo, co máme.

Začneme třeba s tím asi nejžhavějším, a to je jednoznačně nová upoutávka na sedmou řadu, která byla na panelu promítána. Ta sice neodhaluje nic příliš nového, ukazuje ale to, že Jon Snow (Kit Harington) se nejspíš vydá za Daenerys (Emilia Clarke), aby mu pomohla se svými draky porazit Bílé chodce. Upoutávka také potvrzuje návrat Rudé kněžky Melisandry (Carice Van Houten). Jinak se jedná spíše o záběry reakcí postav, nebo bitevních scén. Trailer najdete pod článkem.

Samotný panel uváděl přímo herec Kristian Nairn, který ještě donedávna představoval Hodora, a účastnili se ho Isaac Hampstead-Wright (Bran), Sophie Turner (Sansa), Jon Bradley (Samwell Tarly), Liam Cunningham (ser Davos), Gwendoline Christie (Brienne), Conleth Hill (Varys), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Jacob Anderson (Šedý Červ) a Nathalie Emmanuel (Missandei). Jak bylo psáno výše, panel byl opravdu spíše jen symbolický a neodhalil absolutně nic, co bychom o sedmé, nebo i osmé řadě dosud nevěděli, z herců ale sem tam vypadla nějaká ta hláška, která alespoň trochu stojí za zmínku, tak si pojďme projít některé z nich.

Gwendoline Christie se trošku rozpovídala o vztahu, který její postava sdílí s Tormundem (Kristofer Hivju). Podle ní Brienne ve svém životě muže nepotřebuje, ale rozhodně jí nevadí. Kdo by přeci nebyl rád, kdyby ji někdo obdivoval jako ženu, i jako skvělého bojovníka. Pod vším tím tichem a nepohodlnými momenty, které spolu postavy měly, si to možná celé Brienne přeci jen užívá. Christie ale dodala, že pro Brienne bude ale stejně vždy přednější její čest a povinnosti. Sophie Turner zase promluvila o tom, jak se její postava za celé ty roky změnila, jakými hrůzami a zkouškami si prošla a co s ní to všechno vlastně udělalo. Teď už nevěří nikomu, ať už je z její rodiny, či ne, ať je to žena, či muž a podle Turner je z ní teď možná už manipulátor na úrovni Malíčka.

Liam Cunnigham si zažertoval, že první spin-off Hry o Trůny by se měl jmenovat Better Call Davos, jako narážku na seriál Better Call Saul (česky Volejte Saulovi). Na otázku, jestli by jeho postava opravdu splnila slib, který dala Melisandře, že ji při jejich příštím setkání zabije, odpověděl Cunnigham, že ji určitě nebude Davos za tímto účelem vyhledávat, ale pokud ji někde jen tak uvidí, nejspíš nebude příliš váhat. Diváky nejvíce dojal Jon Bradley, který podotkl, že Samův život jako outsider ho naučil něčemu daleko důležitějšímu, a to, že pokud ho ze srdce milují klidně jen dva lidé (Gilly a její dítě Sam), je to po něj důležitější, než kdyby ho měly rády davy. Pokud vás všechny tyto drobné střípky zaujaly a jste zběhlí v angličtině, celý panel si můžete přehrát dole pod článkem v jeho plné délce. Tak snad se na příštím Comic Conu dozvíme o něco víc, zvlášť když reálně hrozí, že bychom na příští sérii mohli čekat až do roku 2019.

Zdroje: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu