Hra o trůny: Vše, co potřebujete vědět před začátkem 7. řady

Hra o trůny: Vše, co potřebujete vědět před začátkem 7. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 40 obrázků
Připomeňte si pár hodin před začátkem sedmé řady, kde jsme loni zanechali jednotlivé aktéry Hry o trůny.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Už ve tři hodiny ráno budeme mít šanci vidět v rámci světové premiéry první epizodu sedmé řady nejpopulárnějšího seriálu současnosti, Hry o trůny (Game of Thrones). Loňská šestá série přinesla vedle řady zvratů a úmrtí také doposud největší bitvu v historii seriálu (bitvu bastardů) a došlo k velkému pokroku ve všech dějových linkách. Připomeňte si tak ještě před samotným začátkem očekávané sedmé sezóny, kde a za jakých okolností jsme zanechali postavy Hry o trůny. Vedle událostí dosavadních šesti sezón vycházíme také z informací o postavách z oficiálně uveřejněných synopsí, článků, fotek a trailerů. Naopak se na následujících řádcích nemusíte bát informací získaných z neoficiálních fotografií od paparazzi či ze zákulisních klepů. Kit Harrington navíc upozorňuje, že právě kvůli paparazzi štáb narafičil několik falešných scén, které v seriálu vůbec nebudou, jen mají špehy svést ze stopy (viz video níže).

Za Zdí a na ní

Na Sever od Zdi po loňských událostech příliš živých postav nezbývá. Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) a Meera Reed (Ellie Kendrick) byli na poslední chvíli zachráněni před hordami nemrtvých Benjenem Starkem (Joseph Mawle). Spolu se pak vydali směrem ke Zdi, kousek od které se opět rozdělili kvůli Benjenovu „nemrtvému“ stavu, který mu znemožňuje projít na jih od Zdi. Na ní samotné mezi tím zůstal ze známých postav pouze Edd Tollett (Ben Crompton), který se po odchodu Jona stal de facto 999. lordem velitelem Noční hlídky. Když budou Bran a Meera procházet na Sever (ano, víme, že de facto putují na jih ;-) ), první s kým se setkají, bude pravděpodobně Edd a další členové Noční hlídky.

Za zmínku ještě stojí Branovy flashbacky, kterých jsme v loňské řadě dočkali hned několikrát. Poznal jsem z nich například příběh Hodora či pravou totožnost rodičů Jona Snowa. Podobné náhledy do minulosti bychom měli očekávat i v některých nových epizodách.

Sever

V největším království Západozemí jsme byli svědky návratu rodu Starků k moci. Po znovushledání Sansy Stark (Sophie Turner) a Jona Snowa (Kit Harington) došlo za pomoci Divokých, několika menších severských rodů a rytířů z Údolí k poražení armády Ramsayho Boltona (Iwan Rheon). Ve finále následně došlo k nečekanému prohlášení Jona Snowa za krále Severu. To se rozhodně nelíbí Petyru „Malíčku“ Baelišovi (Aidan Gillen), který by si nejradši přál Sever pro sebe, stejně jako Sansu. V nadcházejících událostech by právě on mohl představovat velké problémy a vyvolávat konflity mezi ostatními postavami.

Dále se na Zimohradě vyskytují Tormund (Kristofer Hivju) a Davos Mořský (Liam Cunningham). K nim se dle fotografií z prvních epizody připojí také Brienne z Tarthu (Gwendoline Christie) a Podrick Payne (Daniel Portman), které jsme naposledy viděli v Říčních krajinách, kde odplouvali z Řekotočí poté, co hrad obsadili Lannisterští vojáci.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

SkiteX | 17.07.2017 12:10
Dobrá první episoda!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu