Hra o trůny: Vše, co potřebujete vědět před začátkem 7. řady

Hra o trůny: Vše, co potřebujete vědět před začátkem 7. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 40 obrázků
Připomeňte si pár hodin před začátkem sedmé řady, kde jsme loni zanechali jednotlivé aktéry Hry o trůny.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Říční krajiny

Do lokace Říčních krajin se v nacházející řadě už nejspíše příliš nepodíváme, zanechali jsme zde ale několik důležitých postav. Aryu Stark (Maisie Williams) jsme naposled viděli ve Dvojčatech, kde dokonala zabitím Waldera Freye (David Bradley) a jeho dvou synů pomstu za Rudou svatbu. Nyní by se mohla vydat buď na sever, za zbytkem své rodiny, či na jih, do Králova přístaviště, kde se zrovna nachází hned několik lidí z jejího seznamu obětí. Další možnost je, že potká Melisandru (Carice van Houten), která byla Jonem vyhnána ze Severu za upálení princezny Shireen. Tomu nahrává i proroctví samotné Rudé kněžky z třetí řady, v které jejich znovushledání předpověděla.

V Říčních krajinách se rovněž vyskytovalo Bratrstvo bez praporců. Naposledy jsme se s ním setkali, když se Bericu Dondarrionovi (Richard Dormer) a Thorosu z Myru (Paul Kaye) podařilo přesvědčit Sandora „Ohaře“ Clegana (Rory McCann) k připojení k Bratrstvu. Jejich společná cesta by nyní mohla vést na Sever, kde se připojí k blížícímu se boji proti Nočnímu králi.

Královo přístaviště

V hlavním městě sedmi království došlo ve finále šesté série k celé řadě zvratů, jejíž výsledkem byla korunovace Cersei Lannister (Lena Headey). Zabitím svých politických protivníků, především většiny rodu Tyrellů, sebe sama dostala do nezáviděníhodné situaci, kdy má nepřátele doslova na všech světových stranách. Na pomoc má svého bratra Jaimeho Lannistera (Nikolaj Coster-Waldau), který však po loňských událostech bude jen stěží se Cersei ve všem za jedno. Aby navíc měli vůbec reálnou šanci na vítězství, budou muset získat nějaké spojence.

Jako aktuálně jediná reálná volba se zdá Euron Greyjoy (Pilou Asbæk), kterého rovněž čeká boj proti blížící se armádě Daenerys. Ten byl v šesté řadě zvolen novým králem Železných ostrovů, příliš prostoru však zatím nedostal. Jeho představitel ale v nedávném rozhovoru prozradil, že jeho postava je ještě horší jak Joffrey či Ramsay. Máme se tak na co těšit.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

SkiteX | 17.07.2017 12:10
Dobrá první episoda!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu