Hra o trůny: První tři epizody 7. řady se představují

Hra o trůny: První tři epizody 7. řady se představují | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 35 obrázků
Hra o trůny se znovu rozeběhne už v pondělí. První epizody odhalují synopse, tvůrce a fotky.

Vzhledem k tomu, že seriálová Hra o trůny už dějově předběhla svou knižní předlohu od George R.R. Martina, vzbuzuje blížící se 7. série snad ještě více dohadů než obvykle. HBO teď vypustilo názvy a synopse prvních tří epizod, z nichž úvodní uvidíme již nadcházející pondělí. První díl, který napsali showrunneři seriálu David Benioff a D.B.Weiss, a režíroval ho Jeremy Podeswa, jeden z kmenových režisérů, se jmenuje jednoduše „Dragonstone“ (Dračí káme). Synopse zní: Jon připravuje obranu Severu, Cersei se po odpálení svých nepřátel divokým ohněm v Králově přístavišti snaží získat běh věcí pod svou kontrolu, a Daenerys se vrací do Západozemí, a usazuje se na Dračím kameni, dávném sídle Targaryenů.

Druhá epizoda svým názvem Stormborn též odkazuje na dračí matku. Na režisérské křeslo usedl Mark Mylod, který má za sebou epizody jako High Sparrow, Sons of Harpy, nebo The Broken Man. Scénář napsal, další z klíčových producentů/scenáristů - Bryan Cogman. V této epizodě má Daenerys poctít nečekaná návštěva, a je otázkou, zda půjde o Jona, Joraha, nebo snad Melisandru...Možností je celá řada. Jon má čelit vzpouře – začíná Malíček opět spřádat nějaké plány, nebo půjde o něco jiného? Tyrion mezitím začíná plánovat dobytí celého Západozemí – and Emmy goes to…

Ve třetím dílu, nazvaném The Queen’s Justice bude Daenerys předsedat soudu, Cersei má vrátit dar, a Jamie se má poučit ze svých chyb. Je královnou v názvu Cersei, nebo Daenerys? A o jaký dar půjde? Je možné, že bude do celé věci zapleten Tyrion, který sám sebe jednou označil za „dar“. Z jakých chyb se má poučit Jamie? Není nakonec valonqar, mladší sourozenec, který ji má dle věštby zabít, právě on? Nebo nás tvůrci překvapí, a bude to někdo úplně jiný? To se dozvíme již zanedlouho. Třetí díl režíroval také Mark Mylod, scénář napsali Benioff a Weiss. Z prvních tří epizod uveřejnili tvůrci také nové fotky, které si můžete prohlédnout v galerii. První díl nás čeká již za týden.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu