Hra o trůny: Plnohodnotný trailer na 7. řadu je velkolepý

Hra o trůny: Plnohodnotný trailer na 7. řadu je velkolepý | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Bitva o Železný trůn oficiálně začíná. Přidáváme nejnovější fotky.

Fanoušci se konečně dočkali. HBO se nad námi smilovalo, a poskytlo nám vůbec první pořádný trailer na 7. sezonu Hry o Trůny. Ten ukazuje přesně to, si snad každý přál vidět. Válka, ke které se schyluje snad už od první série, je nevyhnutelně tady, všechny zbývající postavy jsou na svých místech a vypadá to, že se bude jednat o opravdu epický střet. Některé postavy se chystají jednou provždy skoncovat s ostatními konkurenty, další se snaží odložit veškeré konflikty stranou, jelikož vědí o daleko větším nebezpečenství, než jen další uchazeč o trůn. Sečteno a podtrženo to vypadá, že všichni diváci dostanou přesně, co by mohli chtít a trailer působí dojmem, že HBO pro nás chystá zatím tu nejepičtější a v měřítku největší sezonu ze všech.

Aby publicitu ohledně traileru ještě podpořili, několik členů hereckého obsazení a showrunneři nám pověděli, že v 7. řadě budeme vystaveni dosud nejrychlejšímu tempu událostí a s každou epizodou se máme posunout vpřed mílovými kroky. Podle Kita Haringtona (Jon Snow) a Nikolaje Costera-Waldaua (Jaime Lannister) se teď věci, které by dříve zabraly skoro celou jednu sezonu, odehrají klidně během jediného dílu. Showrunneři Dan Weiss a David Benioff prohlášení obou herců ospravedlnili a vysvětlují, že všechno, co v seriálu za posledních šest let budovali, vedlo k těmto dvěma posledním řadám, postavy jsou tu pod daleko větším tlakem a musí proto konat co nejrychleji. V galerii najdete také sadu nejnovějších fotek jak ze seriálu, tak z jeho natáčení. Jak se trailer líbí vám a na co se v nové řadě nejvíce těšíte?

Zdroje: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

SkiteX | 24.05.2017 22:18
Bude to epické!!! Toe jasný!!! Nevím zda se však víc těším nebo bojím až to tu už konečně bude! Holt předposlední sezóna! :(
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu