Star Wars: Hraný seriál má být o Mandalorianech a další novinky

Star Wars: Hraný seriál má být o Mandalorianech a další novinky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Disney na seriálech pro svou streamovací platformu nehodlá šetřit. Máme novinky o hraném seriálu Star Wars! V galerii navštivte planetu, o kterou v příběhu nejspíš půjde.

Jak jistě víte, společnost Disney hodlá v blízké budoucnosti odstartovat svou vlastní internetovou streamovací službu po vzoru populárního Netflixu. Jako jedno z největších, ne-li vůbec největší hollywoodské studio, má Disney v zásobě dlouhou řadu populárních značek, kterými ke službě mohou diváky přilákat a jednou z těchto značek jsou samozřejmě Star Wars. Předalekou galaxii hodlá studio rozšířit o hraný seriál pod dohledem režiséra Jona Fevreaua známého hlavně díky svému filmu Iron-Man a hranému remaku Knihy džunglí. Na scénářích už se pracuje delší dobu a není tomu dávno, co na internet unikla informace, že seriál bude zasazený do časového období mezi filmy Návrat Jediho a Síla se probouzí. Nyní se prostřednictvím serveru Making Star Wars dozvídáme nový drb, který nám poodkrývá něco více o příběhu.

Star Wars: Aktuality o natáčení seriálu Jona Favreaua
 

Několik nezávislých interních zdrojů MSW prý povědělo, že do děje vstoupíme přibližně tři roky po konci šesté filmové epizody, a to konkrétně na planetě Mandalore. Po svržení Impéria se planeta dostala do absolutního zmatku a celý děj se bude točit okolo navrácení Mandaloru zpět do původního stavu. Mandalore je planeta pokrytá pouštěmi nacházející se na samotném okraji Galaxie. Mandaloriani jsou vyhlášení svou nebojácností a vyhledáváním konfliktů a válek. Planeta patří k těm vůbec nejoblíbenějším, jaké kdy Star Wars představily a své konexe k ní má například Boba Fett. Pro fanoušky je to tedy určitě velmi dobrá zpráva. O nic oficiálního se ovšem nejedná, radši si proto stále nechávejte menší odstup.

Další velkou novinkou je rozpočet, s jakým by podle všeho měl Fevreau manipulovat. Ten lze brát téměř stoprocentně vážně, jelikož o něm informuje přímo The New York Times. Na celou první řadu by Disney měl vysolit pěkných sto milionů dolarů. Při deseti dílech tak tvůrci pracují s deseti miliony na jednu epizodu. Na televizní poměry se jedná o rozpočet opravdu monstrózní, a projekt se tak může zařadit do podobné cenové kategorie jako třeba Hra o trůny. S těmito penězi si Fevreau bude moci dovolit pořádné praktické i digitální efekty a popřípadě i větší herecká jména. Tak snad se celá investice za rok vyplatí. V galerii si pro představu prohlédněte několik obrázků Mandaloru a jeho obyvatel.

Zdroje: Making Star Wars, NY Times

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho

25.05.1983 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu