Nový seriál Star Wars: Resistance přijde nečekaně brzy

Nový seriál Star Wars: Resistance přijde nečekaně brzy | Fandíme seriálům
Z předaleké galaxie se k nám řítí zcela nový Star Wars projekt. Co o něm víme? V závěru článku jsou lehké spoilery k finále seriálu Star Wars: Povstalci.

Jsou to sotva dva měsíce, co skončil seriál Star Wars: Povstalci a nyní se dozvídáme, že se chystá nový animovaný seriál. A co víc, má dorazit už letos na podzim! Co o novém seriálu víme?

Jak už je z nadpisu zřejmé, nový seriál ponese název Star Wars: Resistance. Již ze samotného názvu můžeme jasně vyčíst, že se seriál zaměří na Odboj, se kterým jsme se seznámili v nové filmové trilogii. Podrobnější informace o seriálu nám pak říkají, že se děj bude odehrávat před filmem Star Wars: Síla se probouzí a hlavním hrdinou příběhu bude postava jménem Kazuda Xiono. Jedná se o mladého pilota, kterého rekrutuje Odboj kvůli tajné misi, jež vede k rozkrytí sílící hrozby Prvního řádu. Kromě nových postav se máme v seriálu setkat i s nám již známými postavami, jako jsou např. Poe Dameron či kapitánka Phasma. Oběma postavám pak propůjčí hlasy jejich filmoví představitelé, tedy Oscar Isaac a Gwendoline Christie.

Recenze: Přinesla 2. sezóna Star Wars: Forces of Destiny zlepšení?
 

Za projektem pak nestojí nikdo jiný než Dave Filoni, showrunner seriálů Klonové války a Povstalci. Ten se vyjádřil, že nový seriál se bude soustředit především na piloty Odboje. Inspirací byly podle Filoniho letecké bitvy z druhé světové války, navíc sám Filoni má k pilotování určitý vztah díky svému dědečkovi a strýci, kteří měli s letadly zkušenosti. Filoni také uvedl, že by se měl seriál inspirovat stylem anime, podle všeho by se tedy mělo vůbec poprvé jednat o plnohodnotný 2D animovaný seriál ze světa Star Wars (pokud tedy nepočítáme seriál Forces of Destiny, který je pouze krátkomentážní).  

Zda bude seriál nějak propojen s předchozími seriály, přesněji tedy,zda můžeme čekat např. Ahsoku (Ashley Eckstein), Sabine (Tiya Sircar) či Ezru (Taylor Gray), to nám Filoni zatím neprozradil. Ať už se jich ale nějakým způsobem dočkáme, nebo ne, k některým propojením mezi seriály stoprocentně dojde. Už jen kvůli tomu, že na seriálu dělá právě Filoni, který je na propojování s oficiálním kánonem přímo expert. Nový seriál nás tedy čeká již tento podzim, přesné datum uvedení ještě stanoveno nebylo. O všech novinkách ohledně Star Wars: Resistance vás ale budeme pravidelně informovat. 

Co říkáte na nový seriál? Líbí se vám jeho koncept a styl animace, který pojme? Nebo byste radši viděli něco jiného? Dejte nám vědět v komentářích.

Zdroj: starwars.com

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu