Star Wars Povstalci: Co vše odhalil nejnovější trailer

Star Wars Povstalci: Co vše odhalil nejnovější trailer | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Posádka lodi Ghost pomalu míří ke svému konci.

Na Fan Expu v Torontu, kterého se zúčastnil Dave Filoni spolu s představiteli Hery Syndully (Vanessa Marshall) a Ezry (Taylor Gray), byl uveden nový trailer pro čtvrtou sérii Povstalců, který odhaluje mnoho novinek a postřehů. Hodně prostoru si pro sebe v novém traileru bere boj o Mandalor, přičemž o tomto konfliktu by měli pojednávat úplně první díly nové série. Následuje hodně záběrů z všem již dobře známé planety Lothal, které chtěli Povstalci ve finále třetí série pomoct masivním útokem proti Impériu, jejich plán byl ovšem zmařen velkoadmirálem Thrawnem. Zdá se, že o vojenskou pomoc Lothalu se naši hrdinové pokusí nyní, ať už s posilami, nebo na vlastní pěst. Velká část se věnuje i tajemným lothalským vlkům, kteří v konfliktu nějakým způsobem také sehrají svoji roli. Poslední část se pak věnuje Sawu Gerrerovi. Pokud si vzpomínáte, v Rogue One Saw Gerrera již s Povstaleckou aliancí úplně netáhl za jeden provaz, ačkoliv úplně přesně nevíme proč. A právě tato zlomová událost by nám měla být ve čtvrté sérii představena.

V traileru je ale vidět mnohem více důležitých věcí, které budou hrát ve čtvrté sérii roli. V prvním případě jsme dostali o něco bližší pohled na postavu jménem Rukh. Tato postava pochází původně z expandovaného univerza, kde byl Rukh osobním zabijákem velkoadmirála Thrawna, přičemž tuto pozici by měl mít i nyní ve čtvrté sérii Povstalců. Po Thrawnovi se tak jedná o další postavu z expandovaného univerza, která byla přivedena do oficiálního kánonu. Druhým faktorem jsou v traileru jasně viditelné X-Wingy, nejznámější stíhačky Povstalců. V předchozích sériích jsme viděli, jak Povstalci získali své ostatní známé stíhačky, tedy A-Wing, B-Wing a Y-Wing. Bude tedy určitě zajímavé sledovat, jak Povstalci ve čtvrté sérii přijdou ke svým proslulým X-Wingům. V poslední řadě pak v diskuzi mezi Thrawnem a guvernérem Tarkinem padla řeč o řediteli Krennicovi a o projektu Stardust! Můžeme tedy v poslední sérii čekat Krennica a Hvězdu smrti? Je to velmi pravděpodobné.

Nových informací o čtvrté sérii jsme se také dočkali prostřednictvím rozhovorů s Davem Filonim a představiteli Hery a Ezry. Vzhledem k tomu, že se nám seriál už poměrně rychle blíží k Rogue One a Epizodě IV, máme čekat čím dál více souvislostí s těmito filmy, viz zápletka se Sawem Gerrerou, Krennicem atd. Několik prvních dílů čtvrté série, které jsme zmínili v prvním odstavci, by se mělo soustředit na události, které byly již nastíněny v předešlé sérii a nyní dostanou své zakončení, poté by se měl příběh zaměřit na završení cesty našich hrdinů. Dave Filoni zároveň potvrdil dřívější informaci, že ve čtvrté sérii dostaneme také příběhy rozdělené na více dílů, které na sebe budou přímo navazovat, což je krok rozhodně vítaný.

Někoho může překvapit, že nepadla ani zmínka o Darth Vaderovi či císaři Palpatinovi, kteří se neobjevili ani v traileru, přesto by ale ve čtvrté sérii by měli být. Je zde důležité zmínit, že trailery pro tento seriál jsou dvojího typu. Před začátkem nové série je vždy zveřejněn trailer, který se zaměřuje na několik prvních dílů, poté následuje během prosince pauza ve vysílání a většinou začátkem nového roku je pak zveřejněn druhý trailer na druhou polovinu série. V případě této série jsme dostali rovnou dva trailery na první polovinu, přičemž první trailer především budoval atmosféru a ten druhý nám nyní kromě toho přinesl i mnoho nových záběrů. Oba dva tyto trailery se nicméně zaměřují na první várku dílů, nemusíme se tedy vůbec bát, že bychom se našich oblíbených Sithů ve čtvrté sérii nedočkali.

Čtvrtá série začne běžet na DisneyXD 16. 10. a bude mít 16 epizod. Líbí se vám nový trailer? Těšíte se na čtvrtou sérii?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu