Star Wars Povstalci: Ahsoka Tano se nevrátí v podobě vlka

Star Wars Povstalci: Ahsoka Tano se nevrátí v podobě vlka | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dave Filoni udělal v celé situaci konečně jasno.

Je Ashoka naživu? Tuto otázku si fanoušci seriálu Star Wars Povstalci kladou od finále druhé série, kde Ahsoka svedla osudný souboj se svým bývalým mistrem, ze kterého se stal obávaný Darth Vader. Jelikož osud Ahsoky zůstal velice nejasný, nikdo nemohl s určitostí říct, zda je na živu a zda se vrátí. Na loňské Star Wars Celebration Dave Filoni po dlouhém dotazování sdělil, že je možné, že se Ahsoka vrátí, ne ovšem ve třetí sérii. Ta je již nějaký ten pátek za námi, a tak se otázka Ahsoky na letošní Star Wars Celebration vrátila do hry. A zde přišlo od Filoniho konečné potvrzení, že Ahsoka žije, když si během promítání traileru na čtvrtou sérii Povstalců změnil tričko Ahsoka Lives? na Ahsoka Lives! Během pozdějších rozhovorů se pak podařilo zjistit, že se Ahsoka může vrátit v jiné formě než v jaké jsme na ni zvyklí, tudíž se všichni zaměřili na výše zmíněný trailer na čtvrtou sérii. Právě zde pak vznikla již dnes velmi rozšířená teorie, že by Ahsoka mohla být velkým vlkem, který se v traileru objevil. Proč zrovna vlkem?

Filoni se netají svým velkým obdivem k vlkům (podle původních plánů jsme je měli čekat již v seriálu Klonové války), to ovšem není ten hlavní důvod. Filoni totiž během loňské Celebration zveřejnil několik svých obrázků, které se týkaly osudu Ahsoky, a právě na jednom z nich je Ahsoka v pomyslném kruhu, který tvoří vlci. Zprvu velice zvláštní teorie tak měla najednou dost možný potenciální důkaz, a tak se o této možnosti začalo na internetu velmi živě mluvit, i když názory na tuto variantu byly velice rozdílné. Nyní ovšem v celé této situaci udělal jasno právě Dave Filoni, když zveřejnil na svém Twitteru příspěvek s fotkou k příležitosti svých narozenin.

Na obrázku můžeme vidět Ahsoku, vlka a sovu. K vlkovi a k sově napsal Dave to, že se jedná jednoduše o vlka a sovu, a k Ahsoce vtipně napsal „Tohle není vlk“. Nyní máme tedy oficiálně jasno, že se Ahsoka nevrátí v podobě vlka. Proč byl ale tedy vlk vyobrazen na jednom z Filoniho nákresů? A co znamená ona sova, která je také na obrázku? Je dobré zmínit, že tato sova se několikrát objevila v přítomnosti Ahsoky a její pozdější výskyty ve třetí řadě si taky někteří fanoušci brali jako možnou nápovědu o osudu Ahsoky. Může tedy mít něco společného s Ahsokou právě ona sova, nebo jsme vedle jak ta jedle? Ať už se nám Filoni a spol. snaží naznačit cokoliv, jistě se to dozvíme ve čtvrté sérii, která bude začínat na podzim.

Jste rádi, že se Ahsoka nakonec neukáže v podobě vlka, nebo se vám tato teorie líbila? A v jaké podobě by se nakonec podle vás mohla vrátit? Dejte nám své názory vědět v komentářích.  

Zdroje: Dave Filoni

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu