Star Wars Povstalci: 4. série bude poslední, trailer je venku

Star Wars Povstalci: 4. série bude poslední, trailer je venku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Posádka lodi Ghost se blíží ke svému konci.

Panel o seriálu Povstalci na Star Wars Celebration je za námi a představitelé hlavních rolí spolu s Davem Filonim se s námi podělili o mnoho nových informací. Nejprve byli všichni zúčastnění představitelé tázáni, kam jejich postavy ve čtvrté sérii směřují. Hera by měla postupovat dál v povstalecké hierarchii a zodpovědnost za celé povstání vezme ještě víc vážně, než kdy dřív. Zeb si také projde určitým vývojem společně s agentem Kallusem, který pro čtvrtou sérii dostal nový vzhled a se Zebem se stanou ještě větším přínosem pro celé povstání. Na tom se nadále budou podílet i Ezra s Kananem, přičemž představitel Kanana, Freddie Prinze Jr., nepřímo potvrdil, že určité členy posádky, zejména pak jeho, nepotká dobrý konec.

Poté padl dotaz na staré/nové postavy, které můžeme ve čtvrté sérii očekávat. Dave Filoni potvrdil, že uvidíme znovu Sawa Gerreru a Mon Mothmu. Zároveň pak promluvil o nové postavě, která pochází z expandovaného univerza a nyní se vrací do kánonu. Ona postava se jmenuje Rukh, což byl v Legends nejprve bodyguard a později zabiják Velkoadmirála Thrawna! Ve čtvrté sérii tak Rukh povstalcům pořádně zatopí. A kdo bude tuto postavu dabovat? Rukhova hlasu se ujme Warwick Davis, který moderoval několik panelů na SW Celebration a samozřejmě hrál v několika epizodách Star Wars, například v Epizodě VI si zahrál Ewoka Wicketa.

Na závěr se slova chopil sám Dave Filoni, kde nám sdělil, že čtvrtá série tohoto seriálu bude opravdu poslední a Filoni se bude věnovat dalšímu animovanému seriálu, o kterém ovšem prozatím nic konkrétního neřekl. A vzápětí nám byl představen trailer, ve kterém můžeme vidět mnoho odkazů a spojitostí s ostatními kanonickými materiály této ságy. První část traileru se soustředí na naše hlavní postavy seriálu, přičemž k nám promlouvá Hera a připravuje nás na to, že konec se blíží. V druhé části pak vidíme, že povstalci se již přesunuli na Yavin IV a snaží se zvětšit své síly v boji proti Impériu. Pak vidíme stíhačky TIE Defenders ze 3. série, Mandaloriany včele se Sabine, její matkou a nově také s Bo Katan, která se objevila v seriálu Klonové války. Vidíme také nová propojení s Rogue One, jako například povstaleckou loď U-Wing, kterou používaly hlavní postavy z Rogue One. Uvidíme tak Cassiana a K-2SO? Je to velice pravděpodobné. Zároveň můžeme zahlédnout imperiální tanky, které se objevily v Rogue One na planetě Jedha. V traileru se pak dále objevují již zmínění Saw Gerrera, Kallus, Rukh a také Thrawn a Death troopeři. Třešničkou na dortu jsou pak X-Wingy, což je poslední model ikonické lodi, kterou Povstalecká aliance doteď neměla.

Čtvrtá a poslední série si tak pro nás podle traileru připravila spoustu věcí a to rozhodně ještě není zdaleka všechno. I když to prozatím není oficiálně potvrzené, s určitostí můžeme očekávat návrat Dartha Vadera a možná, jen možná, se objeví i samotný Imperátor. Na tyto informace je ale pro teď ještě brzy. Čtvrtá série se k nám vrátí na podzim, úvodní dvojdíl bychom ovšem mohli vidět dřív, stejně jako v předchozích letech. Na potvrzení si nicméně budeme muset ještě počkat.

 Líbí se vám trailer na čtvrtou sérii? A jste rádi, že je tato série poslední, nebo byste jich chtěli víc?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu