Star Wars Rebels: Saw Gerrera se znovu objeví

Star Wars Rebels: Saw Gerrera se znovu objeví | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Forest Whitaker si zopakuje svou roli z Rogue One. A závěrečnou bitvu bychom mohli vidět z nového úhlu pohledu.

Radikální povstalec Saw Gerrera měl v Rogue One: Star Wars Story důležitou, ale poměrně malou roli. Tím to ale pro postavu ani zdaleka nekončí. Už kdysi dávno bylo možné její mladší já potkat ve Star Wars: The Clone Wars, úlohu měl také v prequelovém románu Star Wars: Catalyst. To ale pořád není všechno. Producenti uvádějí, že postavu rozpracovali v Lucasfilmu natolik, že jim zbylo spousto materiálu, který hodlají v budoucnosti uplatnit. A jednou z příležitostí je seriál Star Wars: Rebels (Star Wars: Povstalci)

V neděli 7.1. se mladší verze Gerrery objeví v dvojepizodě Ghost of Geonosis (Tajemstvi Geonosisu) a pozoruhodné je, že postavu bude dabovat přímo Forest Whitaker, který ji hrál ve filmu. V přiložených upoutávkách můžete vidět, že posádka lodi Ghost (Stín) je vyslána, aby jej vypátrala. Uvidíme, jestli se v seriálu dozvíme, jak přišel Gerrera ke svým vážným zraněním. Po událostech Rogue One už jej z pochopitelných důvodů neuvidíme, nicméně jeho odkaz nepříjemně žil nadále. V románu Star Wars: Bloodline, který byl zasazený do doby mezi Epizody VI a VII, senátorka Leia Organa mluví o tom, že Gerrerovy extremistické akce ještě v té době dělají Rebelům špatné jméno.

Gerrerou však propojení Rebelů s Rogue One nekončí. Ve filmu se objevilo několik malých pomrknutí. Zmíněna je Hera Syndulla, na základně Rebelů se objeví droid Chopper, tamtéž je vidět loď Ghost, která se mihne i v závěrečné bitvě o Scarif. A pozor, velká bitva by se mohla objevit také v seriálu. Producent Dave Filoni uvádí, že by chtěl celou bitvu ukázat ještě jednou, tentokrát z pohledu posádky Ghosta. Na to si ale ještě budou muset příznivci seriálu počkat, protože aktuální třetí řada se odehrává zhruba rok předtím.

Zdroje: EW, Disney XD

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu