Star Wars: Forces of Destiny: Nová minisérie již letos v červenci

Star Wars: Forces of Destiny: Nová minisérie již letos v červenci | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Disney chce přesvědčit mladé divačky o tom, že Star Wars jsou i pro ně.

Spolu se začátkem Star Wars Celebration nám Lucasfilm oznámil, že v červenci chystá novou sérii ze světa Star Wars. Nebude se ovšem jednat o nástupce seriálu Star Wars: Povstalci, ten má přijít až po skončení tohoto seriálu. Forces of Destiny je 2D animovaná minisérie, která se bude skládat ze 16 epizod. Každá epizoda by měla být velmi krátká (stopáž je údajně kolem tří minut!) a zaměří se na různá období ze Star Wars ságy, čímž vyplní určité mezery v současném kánonu a zároveň celou ságu ještě více propojí. Důležité je zmínit také to, že hlavními postavami všech těchto epizod by měly být pouze ženské postavy z filmů a seriálů.

Konkrétně máme čekat epizody zaměřené na tyto postavy - Rey, Jyn Erso, Ahsoka Tano, Hera Syndulla, Sabine Wren, Maz Kanata, Padmé Amidala a princezna Leia Organa. V případě Rey se máme dočkat jakéhosi doplnění příběhu Epizody VII, kdy Rey bude spolu s BB-8 na cestě do stanice Niima, kde později potkají Finna. Mnohem zajímavěji pak ale zní například epizoda s Herou Syndullou, která by se v jedné epizodě měla setkat s Hanem a Leiou během mise na Endoru v období Epizody VI! Epizoda s princeznou Leiou by pak měla být zasazena na planetu Hoth a měla by se inspirovat jakousi vynechanou scénou z filmu. Otázkou je, zda je onou scénou prodloužená hádka mezi Hanem a Leiou, či útok několika Wamp na základnu Povstalců. V případě Jyn Erso víme pouze to, že by se děj měl odehrávat před Rogue One, v epizodě se Sabine Wren by se pak měla Sabine objevit na Yavinu IV, o zbytku dílů zatím více nevíme. Ve vedlejších rolích máme očekávat postavy jako Anakin Skywalker, Han Solo, Chewbacca, Finn ad.

Série krátkých animovaných filmečků bude vycházet společně s novou kolekcí figurek jednotlivých ženských hrdinek. Cílem Forces of Destiny je přivést ke Star Wars nové fanoušky, jmenovitě především pak mladé dívky, které se dosud nemusely v převážně mužském prostředí Hvězdných válek cítit tak docela vítané. Forces of Destiny jim má ukázat, že světu Star Wars ženské hrdinky nechybějí, není jich málo a stojí za to je blíže poznat.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

DanielFF | 21.04.2017 22:04
MR.99 V nadcházejícím seriálu, který nahradí Rebels, by měla být podle všeho použitá také 3D animace, nicméně, pokud bude Forces of Destiny hodně úspěšné, tak je tu šance, že budou s něčím pokračovat i ve 2D animaci :) Souhlasím, že vypadá hezky ;)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu