Star Wars: George Lucas málem stvořil ještě jeden seriál

Star Wars: George Lucas málem stvořil ještě jeden seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Duchovní otec Hvězdných válek je samé překvapení i dlouho po tom, co už se na sáze několik let nepodílí.

Ještě do poslední chvíle než prodal Star Wars, přemýšlel George Lucas o tom, jakými dalšími způsoby by se jeho svět dal nadále rozšířit. A v jednu chvíli zvažoval natáčení dalšího animovaného seriálu. Při produkci Star Wars: Clone Wars se často různě míchalo s pořadím vysílání natočených epizod. Čtyři epizody seriálu pojednávaly cestě mladičkých Jediů na planetu Illum, kam je odvádí Ahsoka, aby se zúčastnili tzv. Shromáždění, rituálu, při kterém malí adepti hledají v jeskyních Illumu krystaly pro své budoucí světelné meče a ukazují, že jsou hodni stát se mladým Padawanem.

Lucas epizody dle dostupných informací nechal sestříhat do celovečerního filmu, který byl málem promítán v roce 2011 na výstavě Star Wars Celebration. Clone Wars v té době poměrně výrazně posunuly svůj tón a cílily na trochu starší diváky než dřív, zatímco tyhle čtyři epizody najednou byly zase hodně mladistvé. Zvažovalo se, že by celovečerní film sloužil jako pilot k novému seriálovému spin-offu, který by byl celý zaměřený právě na ty nejmladší učedníky. Nakonec ze všech plánů sešlo. Filmový sestřih epizod nebyl nikdy veřejně promítán, jednotlivé díly se vysílaly v rámci 5. řady seriálu a na spin-off se zapomnělo. Záhy se také seriál začal chýlit ke svému závěru.

V současnosti Klonové války nahradili Rebelové, další animovaný seriál ze světa Hvězdných válek, tentokrát zasazený mezi události Epizod III a IV. Jak vnímáte Star Wars seriály vy? Sledujete či sledovali jste některý z animáků? Nebo byste dali šanci Star Wars seriálu jedině v hrané podobě?

Zdroj: Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu