Velká šestka: Většina filmových herců se vrátí i v seriálu

Velká šestka: Většina filmových herců se vrátí i v seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Dobrodružství superhrdinské party kolem roztomilého robota Baymaxe budou pokračovat.

Animované seriály, které rozšiřují svět celovečerních filmů, obvykle nijak velkou pozornost u filmových fandů nevyvolají. Co si budeme povídat, často jde o celkem druhořadou produkci, která za původním snímkem zaostává ve většině ohledů. Což je docela pochopitelné, vzhledem k tomu, že mnoho hodin seriálu je potřeba vytvořit za rozpočet podstatně menší, než u filmu spolklo nějakých 90-120 minut. Seriálové Velké šestce (Big Hero 6) se však povedlo něco, co rozhodně není běžné. Ve většině hlavních rolí se vrátí původní dabéři!

Ryan Potter se vrátí jako Hiro, Scott Adsit jako robot Baymax, Maya Rudolph jako teta Cass, Jamie Chung jako Go Go, Aland Tudyk jako Alistair Krei, Genesis Rodriguez jako Honey Lemon, David Shaughnessy jako komorník Heatcliff a Stan Lee jako Fredův táta. V roli Freda se nevrátí T.J. Miller, kterého vystřídá Brooks Wheelan a jako Wasabi se nevrátí Damon Wayans Jr., kterého vystřídá Khary Payton (The Walking Dead).

Nově se objeví také Jenifer Lewis (black-ish) jako přísná profesorka Granvilleová, Andrew Scott (Sherlock) se předvede jako nový záporák Obake, Andy Richter (sidekick Conana O'Briena) jako Globby, Diedrich Bader (American Housewife) jako Buff Dunder a Susan Sullivan (Castle) jako Fredova máma. Seriál budou mít na starosti Mark McCorkle, Bob Schooley a Nick Filippi, kteří stojí za sérií Kim Possible.

Seriál naváže okamžitě po událostech celovečerního filmu a pokračují v něm dobrodružství a přátelství čtrnáctiletého technického génia Hira a jeho empatického robota Baymaxe. Společně s partou přátel jako Velká šestka ochraňují město před řadou vědecky vylepšených padouchů. Ve svém každodenním životě pak musí Hiro zvládat nástrahy školního života.

Seriál bude vysílat Disney XD v roce 2017. Obrázek na titulce je k seriálu, ostatní jsou k původnímu filmu.

Zdroj: Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu