Star Wars: Jakým způsobem jsou Povstalci spojení s Epizodou VI

Star Wars: Jakým způsobem jsou Povstalci spojení s Epizodou VI | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Dlouho diskutované téma mezi fanoušky bylo nyní pravděpodobně oficiálně objasněno.

Kapitán Rex, jeden z hlavních hrdinů seriálu Star Wars: Klonové války, se v minulém roce vrátil zpátky do Star Wars kánonu v seriálu Povstalci. Jelikož je Rex klonový voják, jeho růst a následně i stárnutí byly pro potřeby války urychleny, a tak byl poté v Povstalcích (kteří se odehrávají asi o 15 let později) mnohem starší. Od začátku jeho účasti v tomto seriálu se ale mezi fanoušky začalo spekulovat o jisté věci, která postupně začala nabývat na vážnosti. Několik fanoušků si všimlo, že Rex se svým novým vzhledem je až neskutečně podobný jednomu staršímu povstalci, který se objevil na Endoru v Epizodě VI!

Dlouho bylo okolo tohoto tématu mezi tvůrci seriálu ticho, po čase se ale Dave Filoni vyjádřil tak, že si moc přeje, aby onen povstalec na Endoru byl Rex a chce to udělat tak, aby to byl on. A letos na Star Wars Celebration v Orlandu jsme se tohoto potvrzení pravděpodobně dočkali. Na panelu, kterého se ujali Dave Filoni a Pablo Hidalgo, nám tvůrci ukázali mnoho materiálů ze seriálů Klonové války a Povstalci a jedním z obrázků byl concept art pro Rexův vzhled ve čtvrté sérii Povstalců, přičemž Rexův kostým je zde téměř identický, jako kostým onoho povstalce z Endoru. Dave Filoni je velmi dobře znám tím, že nerad něco vyzrazuje, čili oficiální potvrzení z jeho strany nepřišlo. Nicméně, z jeho zájmu o uskutečnění této věci a z určitých narážek během promítnutí dané fotky je nyní téměř stoprocentně jisté, že Rex je povstalcem na Endoru!

Původně, před odkoupením Lucasfilmu Disneym, byl onen starý povstalec na Endoru pojmenován Nik Sant, to je ovšem všechno, co se o této postavě vědělo. Tvůrci seriálu si tak nemusí lámat hlavu, že by díky novému kánonu přepisovali nějakou známou či dobře rozpracovanou postavu. Naopak si Dave Filoni a spol. určitě zaslouží pochvalu za to, jak kromě služby fanouškům dokázali této situace využít tak, aby jednu velmi populární postavu dostali bez problémů do Epizody VI z roku 1983. Navíc tento fakt, že je Rex s největší pravděpodobností v Epizodě VI, celou bitvu na Endoru určitým způsobem ještě vylepšuje, co myslíte? Jste rádi, že se díky snaze tvůrců dostala jedna z nejoblíbenějších postav do filmu?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu