Star Wars Povstalci: Kdy uvidíme další upoutávku

Star Wars Povstalci: Kdy uvidíme další upoutávku | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu nové informace o Ahsoce, které poskytl tvůrce seriálu Dave Filoni.

Netrpělivě očekávaná čtvrtá (a poslední) série animovaného seriálu Star Wars: Povstalci se nám již pomalu blíží, moc informací jsme ovšem zatím nedostali. Na letošním Star Wars Celebration spolu s oznámením, že seriál čtvrtou sérií skončí, nám byl představen i první trailer, který byl nicméně z první poloviny retrospektivní a prostřednictvím hlasu Hery Syndully nás připravoval na to, že se blíží konec. Budování atmosféry, které fungovalo skvěle, tak ale záměrně upozadilo valný příval nových záběrů a nových informací. To by se ale již za pár dní mělo změnit!

Dave Filoni se na svém Facebooku totiž pochlubil, že čtvrtá série bude mít na Fan Expu v Torontu svůj panel a sám Filoni se jej zúčastní. Zároveň nám odhalil, že se v panelu podíváme blíže na čtvrtou sérii a měli bychom dostat nové fotky a také sneak peek pro čtvrtou sérii. Většina fanoušků usuzuje, že onen sneak peek bude právě v podobě nového traileru, který by nám přinesl mnoho nových záběrů a po své prezentaci na panelu by se pak následně dostal i na internet. Další variantou je, že bychom mohli místo toho dostat nějaké video ze zákulisí či něco podobného, nicméně nový trailer se zdá pravděpodobnější a vzhledem k blížící se premiéře také logičtější. Ať už ale dostaneme na Fan Expu v Torontu jakékoliv novinky, budeme vás o nich co nejdříve informovat. Panel o nové sérii Povstalců nás čeká 2. 9. v 17.30 našeho času.

Kromě nedávného potvrzení své účasti na Fan Expu nás Dave Filoni na svém twitteru často rád informuje o různých zajímavostech, které chce fanouškům Star Wars sdělit. Ty nejnovější se týkaly dvou nezrealizovaných scén s Ahsokou Tano, které se měly objevit ve druhé sérii Povstalců. První z nich pojednává o tom, že před odchodem na Malachor ve finále druhé série se Ahsoka setkala s Benduem, záhadnou postavou, která pak účinkovala ve třetí sérii. Bendu v této scéně Ahsoku varuje, že pokud se na Malachor vydá, mnoho se pro ni změní a ne k lepšímu. Zda to bude smrt, to už ovšem neprozradil. Druhá scéna byla z ještě dřívějších epizod druhé série a týkala se Ahsoky a Kanana. Během jejich rozhovoru jsme se měli dozvědět, že obě postavy se kdysi již viděli v Chrámu Jediů za dob Klonových válek! Konkrétně se měli potkat při tréninku v souboji se světelnými meči, přičemž tento trénink si v této vynechané scéně zopakují. Na oba dva obrázky spolu s popiskem se můžete podívat v naší galerii v tomto uvedeném pořadí.

Dostaneme podle vás na Fan Expu nový trailer? Těšíte se na čtvrtou sérii?

Zdroje: Fan Expo Canada, Dave Filoni I, II, III

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu