Star Wars: 3. sezóna se konečně zaměří i na mužské postavy

Star Wars: 3. sezóna se konečně zaměří i na mužské postavy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Přijde po dosavadních šestnácti epizodách Star Wars: Forces of Destiny razantní zlepšení? 

Krátkomentážní seriál Star Wars: Forces of Destiny si v minulém roce odbyl už dvě série po osmi epizodách a nyní k nám přichází série třetí. Tomuto seriálu bylo za svou celkem krátkou dobu vysílání vyčítáno hodně věcí, jako např. grafické ztvárnění hlavních hrdinů, nepříliš zajímavé zápletky a soustředění pouze na ženské postavy. To vše by se mohlo s příchodem třetí série alespoň částečně změnit.

V první epizodě nejnovější série se zaměříme na dobrodružství Hery Syndully (Vanessa Marshall) a Sabine Wren (Tiya Sircar) ze seriálu Star Wars: Povstalci, které se dostanou nešťastnou náhodou do střetu se stormtroopery. V druhé epizodě pak uvidíme Ahsoku (Ashley Eckstein), Padmé (Catherine Taber) a Anakina (Matt Lanter), přičemž právě v případě Anakina přichází ono první výrazné zlepšení. Na začátku seriálu totiž vypadal Anakin opravdu velice špatně, ve druhé sérii už to bylo podstatně lepší, až nyní ale vypadá Anakin konečně k světu, alespoň soudě dle obrázku, který najdete v galerii. Potěší pak také to, že Ahsoka už není stejně vysoká, jako Anakin, což je jedna z věcí, na kterou jsme již minimálně v jednom článku upozorňovali.

Recenze: Přinesla 2. sezóna Star Wars: Forces of Destiny zlepšení?

Následující epizody se pak zaměří na propojování s nejnovějšími filmy. Ve třetí epizodě se vše bude točit kolem bližšího seznamování Finna (John Boyega) s Rose (Kelly Marie Tran) při jejich cestě na Canto Bight. Čtvrté epizody se pak ujme Jyn Erso (Felicity Jones) z filmu Rogue One: Star Wars Story, která se zaplete do pouliční roztržky s jedním malým zlodějem. Pátou epizodu si vezme na starost Rey (Daisy Ridley) a podíváme se opět do období, kdy ještě žila ze dne na den na planetě Jakku.

Poslední tři epizody pak patří k těm nejvíce zajímavým. V šesté epizodě se Leia (Shelby Young), Chewbacca a R2-D2 vydají za Maz Kanatou (Lupita Nyong'o), aby jim pomohla při záchraně Hana Sola (A.J. LoCascio) ze spárů Jabby Hutta. Ano, čtete správně. Podle všeho se nám tvůrci snaží říct, že při záchraně Hana Sola v Epizodě VI hrála Maz Kanata nějakou roli. Jestli to ale bude mít pozitivní či negativní odezvu, to v tuhle chvíli těžko říct. Sedmá epizoda se nicméně zaměří na dvě mužské postavy, konkrétně na mistra Yodu (Tom Kane) a na Luka (Mark Hamill). Děj celé epizody se bude točit kolem dnes již legendárního Lukova tréninku z Epizody V. V poslední epizodě se pak podíváme trochu blíže na trénink Rey z Epizody VIII, přičemž se nějakým způsobem zapojí do děje i Porgové.

Třetí série nám tak opět nabídne některé zajímavější a některé méně zajímavé epizody. Konečně bychom se ale mohli dočkat lepšího grafického zpracování, záživnějších příběhů a také nějakého toho zaměření na mužské postavy. Potenciál na zlepšení tak třetí série určitě má. Jestli jí to vyjde, o tom se budeme moct začít přesvědčovat již zítra, kdy nová série začíná.

V galerii se můžete podívat na všechny dostupné obrázky ke třetí sérii. Kouknete se na nové díly?

Zdroj: Star Wars News Net

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu