The Flash: Nový teaser více odhaluje zápletku 5. série

The Flash: Nový teaser více odhaluje zápletku 5. série | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nová hrozba v podobě muže tahajícího za nitky zpoza stínů čeká na Team Flash.

Nový krátký teaser na 5. sérii seriálu The Flash o trochu více poodhaluje zápletku nejnovější řady. Viditelně temnější pojetí nového promo videa se zaměřuje na záporáka Cicadu, kterého hraje Chris Klein a který je v traileru popsán jako „Muž skrývající se ve stínech“. O něm zatím moc nevíme, avšak chyby, které zavinila Nora Allen (Jessica Parker Kenedy) svým cestováním v čase, způsobily, že není vůbec jisté, zda a jakým způsobem budou schopni Flash (Grant Gustin) a jeho tým Cicadu porazit. V komiksech je Cicada posedlý Flashem a snaží se se svým kultem zničit vše, co Flash kdy zachránil, tak uvidíme, jak bude zapadat do příběhu nejnovější série.

Konfrontace s Thinkerem, který dokázal posbírat 12 různých schopností, dohnalo Team Flash až na pokraj jejich sil, avšak s pomocí několika nových tváří byl Barry Allen a spol. schopný se s hrozbou vypořádat a zase jednou zachránit Central City. S příchodem jejich dcery Nory z budoucnosti však vše zůstává na jednom místě kvůli velké chybě, kterou Nora v budoucnosti udělala. Bude rodičovství první věc, která dokáže nezastavitelného The Flashe zpomalit?

V hlavních rolích se vracejí Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdez, Jesse L. Martin, Danielle Nicolet, Hartley Sawyer a Tom Cavanagh. V nových rolích se objeví Chris Klein jako Cicada, Jessica Parker Kennedy jako Nora Allen, Kiara Madeira jako Spin a Susan Walters jako Carla Snow. Premiéra je 9. 10. 2018.

Zdroj: CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu