Doctor Who: TOP 5 nejlepších momentů Davida Tennanta

Doctor Who: TOP 5 nejlepších momentů Davida Tennanta | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Brzy nám odstartuje 11. řada nejdéle běžícího seriálu všech dob, a to je přesně čas připomenout si ty bývalé Doktory! Dnes to bude David Tennant!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Dnes se podíváme na ty nejlepší momenty s Davidem Tennantem coby Doktorem číslo 10. Je třeba připomenout, že tento seriál je plný vypjatých a emocionálně vysilujících momentů, proto je opravdu těžké vybrat ty nejlepší z nich. Zaměřme se tedy na ty momenty, které nás emočně rozhodili a dodnes si je rádi pustíme. Pokud jste žádný díl Pána času (Doctor Who) nikdy neviděli a i tak si chcete tento článek přečíst, rádi se vám na začátku každé příčky v tomto žebříčku pokusíme děj objasnit.

Červený trpaslík, Simpsonovi atd.: TOP 5 nejšílenějších teorií
 

Nemrkat!

Náš hlavní hrdina je uvězněn v minulosti a není schopen cestovat bez své modré budky TARDIS. Tu mu ukradla stvoření známá pod názvem „Plačící andělé“. Hlavním problémem s Anděly je, že existují jen pokud se na ně nikdo nedívá. Mají tedy ruce před očima a vypadají, že pláčou, aby nekoukali jeden na druhého, a tím se navždy neuvěznili.

Asi nejslavnější z momentů s Davidem Tennantem, ačkoli on sám se v tomto dílu moc neobjevuje. Okamžik, kdy Doktor vysvětluje, jak Andělé fungují, je tak děsivý, že v některých fanoušcích vzbudil doživotní nedůvěru v jakékoli sochy Andělů. Stačí totiž jen mrknout, Anděl se pohne a je po vás. Hodně štěstí.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Nameless42 | 15.09.2018 11:44
Souhlas s výběrem, ale ještě bych určitě určitě přidal: The Impossible planet The Satan Pit The Fires of Pompeii Turn left
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu