Swamp Thing: Seriál bude strašidelné eRko pro dospělé

Swamp Thing: Seriál bude strašidelné eRko pro dospělé | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Nekompromisní podívaná, která si nebude brát servírky? Tvůrci říkají, že ano.  

Seriálový vesmír DC vychází Warnerům výrazně lépe než filmový vesmír okolo taškařic Batmana se Supermanem. Není tedy divu, že díky dlouholetému úspěchu na malé obrazovce byl nedávno oznámen další seriál s názvem Swamp Thing. Příběh o vědci, který nešťastně zahyne v bažině a je následně znovuzrozen za pomoci své kamarádky, vzniká pod dohledem produkční společnosti Jamese Wana, Atomic Monsters. A ta dala vzniknout těm nejlepším hororům dneška, mezi které by se mohl nově přidat, dovolte mi ten výraz, Bažináč.

Komiksové novinky 5# - Iron Fist, Jessica Jones, The Flash
 

Že se bude jednat o hororovou záležitost, to bylo zhruba jasné už od začátku. Nyní jsme se ale dozvěděli více díky rozhovoru s jedním z dvojice scenáristů, Garym Daubermanem. Ten prozradil, že se s celým tvůrčím týmem snaží z projektu udělat co největší eRko, jak jen bude možné. Bude to opravdu strašidelná podívaná pro dospělé, kde nebude chybět ani násilí. Pro tuto vizi však nemuseli chodit daleko, protože příběhově i náladou se seriál bude výrazně inspirovat komiksovou předlohou, která se také v tomto směru nebojí zacházet daleko.

Po úspěchu podobě ambiciózního Logana není tolik divu, že si mohou tvůci dovolit větší volnost v prosazování násilí, natož v televizi, kde to není takový problém. Tím se alespoň výrazně odliší od dalších seriálových komiksáren ze stáje DC jako Titans, Flash nebo Legends of Tomorrow. A díky svému originálnímu pojetí by si mohl celkem bez problémů najít své diváky i mimo základnu fanoušků DC univers.

Premiéra je plánovaná na rok 2019. Scenář píší Gary Dauberman a Mark Verheiden (uvádí Imbd). Pilot natočí Len Wiseman, režisér čtvrté Smrtonosné pasti a série Underworld.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Modric. | 11.09.2018 19:25
Parada! :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu