Swamp Thing: Nový komiksový seriál od DC a režiséra Saw

Swamp Thing: Nový komiksový seriál od DC a režiséra Saw | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Temné hororové drama z bažin chystá režisér hitů Saw či Insidious.

Jako blesk z čistého nebe se nově objevila informace o tom, že DC chystá do svého seriálového portfolia nový přírůstek. Letos bude DC startovat svoji novou streamovací platformu pro seriály nazvanou DC Universe, na které se objeví např. hraná adaptace Teen Titans s názvem Titans. Dalším uvedeným seriálem na chystané platformě by měl být nově seriál Swamp Thing, jehož tvůrce momentálně čeká práce na scénáři, a poté se rozhodne, zda si studio seriál objedná.

Na scénáři se mají podílet Gary Dauberman (To 2), Mark Verheiden (Smallville) a Michael Clear (Zhasni a zemřeš). Pokud tito tři dodají dost dobrý scénář, měl by seriál debutovat na platformě v roce 2019. Za projektem se navíc skrývá další velké jméno, a to James Wan a jeho produkční společnost Atomic Monsters. Wan momentálně pro studio chystá celovečerního Aquamana. Je známý pro své hororové snímky jako Saw, Insidious či V zajetí démonů. To by přesně pasovalo k charakteru postavy, jakou Swamp Thing je.

Swamp Thing je totiž velká příšera z bažin, která má být součástí i filmové Justice League Dark. Příběh hodinových epizod seriálu by se měl točit kolem dvou postav, vědců Abby Arcane a Aleca Hollanda, kteří budou zkoumat jakýsi virus nalezený v bažinách, což však povede ke smrti Hollanda. Abby Arcane později rozluští mystický potenciál bažin, aby dokázala přivést Hollanda zpět, zřejmě právě v podobě Swamp Thinga. Temné bažiny, močály, lesy, to je přesně prostředí jako dělané pro hororové a dramatické pojetí.

Podle Wana, který o projektu informoval na Twitteru, má být navíc Swamp Thing „více hororem než cokoliv jiného“, což může být zajímavý koncept, který zatím DC v seriálech nezpracovalo. V galerii si prohlédněte vzhled Swamp Thinga z komiksů, a také nový plakát, který byl k seriálu zveřejněn.    

Zdroj: DC, James Wan

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi. | 04.05.2018 20:37
To souhlasím kam se na animáče hrabou hrané filmy
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu