Titans: Zbytek Doom Patrol zná své představitele

Titans: Zbytek Doom Patrol zná své představitele | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Obsazení Negative Man a Robotman doplňuje tým nesourodých postav.

Titans jsou chystaná seriálová adaptace komiksových Teen Titans. Pravidelně se u nás na webu objevují články o různých postavách, které v seriálu uvidíme, a že jich není málo. Ukáže se i tým z komiksů známý jako Doom Patrol, jehož dva členy a jejich představitele jsme vám představili v minulém článku. Nyní byli obsazeni i zbývající dva členové.

První obsazenou postavou je Larry Trainor aka Negative Man. Toho si zahraje Dwain Murphy, kterého můžete znát ze seriálu Agresivní virus. Postava je v komiksech bývalým pilotem, který získal své „negativní schopnosti“ při pádu letadla. Je také zakládajícím členem Doom Patrol, a chodí celý obvázaný obvazy, jelikož ne vždy dokáže kontrolovat své schopnosti.

Zbývajícím členem, který nově zná svého představitele, je Cliff Steel aka Robotman. Této role se zhostí Jake Michaels (jeho snímek najdete v galerii), jenž se objevil ve spoustě různých seriálů v epizodních rolích. Jedna taková by ho měla čekat i v Titans, jelikož se objeví pouze v 5. epizodě. V komiksech je Steelovo tělo zničeno při autonehodě, avšak velitel týmu Chief, jehož si v seriálu zahraje Bruno Bichir, zachrání jeho mysl a přenese ji do robotického těla.

Tým Doom Patrol tak máme kompletní a můžeme se těšit na 5. epizodu seriálu, ve které nejspíš celý tým uvidíme pohromadě. Fotky obou nově obsazených herců si můžete prohlédnout v galerii, stejně tak jako podobu jejich postav v komiksech.

Titans jsou hraná seriálová adaptace komiksových Teen Titans. Do hlavních rolí byli doposud obsazeni Brenton Thwaites jako Dick Grayson / Robin, Anna Diop jako Starfire, Teagan Croft jako Raven a Ryan Potter jako Garfield Logan / Beast Boy. Do vedlejších rolí byli zatím obsazeni Alan Ritchson jako Hawk, Minka Kelly jako Dove, Bruno Bichir jako Chief, April Bowlby jako Elasti-Girl, Jake Michaels jako Robotman a Dwain Murphy jako Negative Man. Do neznámé role pak Seamus Dever. Titans uvidíme někdy tento rok na nové streamovací platformě pro DC seriály.

Zdroje: Dan of Geek, ComicBook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu