Titans: Celý tým na prvních fotkách z natáčení

Titans: Celý tým na prvních fotkách z natáčení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Přinášíme vám první fotky z natáčení Titans a porci nových informací o postavách.

Jedním z chystaných letošních komiksových seriálů jsou také Titans, jež jsou hranou adaptací komiksových Teen Titans od DC Comics. V průběhu začátku roku se na nás vychrlilo spoustu castingových novinek, které jsme vám všechny postupně na našem webu představili. Poslední měsíc bylo trošku ticho po pěšině, nyní se však objevily první fotky z natáčení, a hned na nich máme možnost vidět všechny představitele hlavních rolí.

Na fotkách (viz galerie) vidíme Ryana Pottera (Beast Boy) a Teagan Croft (Raven) s barvou vlasů typickou pro jejich postavy, tedy zelenou a fialovou. Anna Diop v roli Starfire je oděna do typické fialové róby, zřejmě se však její vzhled bude upravovat v postprodukci. A konečně vidíme i Brentona Thwaitese jako Dicka Graysona/Robina, i když tedy bez jeho kostýmu. Vzhled postav je dost věrný komiksům, což jistě fanoušci uvítají.

Objevily se i další novinky. Již dříve jsme psali, že by se v show měl objevit i Batman. To potvrzuje nedávno uniklý skript, který popisuje scény odehrávající se v lokacích popsaných jako „Bruce‘s penthouse“ (Brucovo sídlo). V seriálu bychom také měli vidět flashbacky z Robinovy minulosti, ze kterých se dozvíme, jak se dostal do týmu Titans. A objevit by se měla i další postava spojená s Batmanem, a to Jason Todd, druhý Robin a později antihrdina Red Hood.

Další zprávy pak hovoří o tom, že Raven (Croft) by měla na začátku seriálu žít s Robinem (Thwaites). Tým by hned ze začátku neměl být v kompletním složení. Beast Boy (Potter) se Starfire (Diop) by měli být zavřeni v jakémsi ústavu (možná Arkham Asylum?), odkud je nejspíše vysvobodí jejich budoucí parťáci. To je celkem pochopitelné vzhledem k tomu, že jejich postavy mají zelenou, resp. oranžovou barvu kůže v komiksech, a není tak divné, že budou od společnosti nějak odděleni.

Kromě fotek z natáčení mrkněte do galerie také na několik fanartů jednotlivých postav.

Titans jsou hraná seriálová adaptace komiksových Teen Titans. Do hlavních rolí byli doposud obsazeni Brenton Thwaites jako Dick Grayson/Robin, Anna Diop jako Starfire, Teagan Croft jako Raven a Ryan Potter jako Garfield Logan/Beast Boy. Do vedlejších rolí byli zatím obsazeni Alan Ritchson jako Hawk, Minka Kelly jako Dove, Bruno Bichir jako Chief, April Bowlby jako Elasti-Girl, Jake Michaels jako Robotman a Dwain Murphy jako Negative Man. Do neznámé role pak Seamus Dever. Titans uvidíme někdy tento rok na nové streamovací platformě pro DC seriály.

Zdroj: teen titans, Titans TV, CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

kentaur5 | 15.04.2018 13:22
možno je to nejaké maskovanie, alebo proste nedokončené efekty
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu