Emmy 2018: Peter Dinklage versus Nikolaj Coster-Waldau

Emmy 2018: Peter Dinklage versus Nikolaj Coster-Waldau | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Již dnes vypukne v Los Angeles slavnostní udílení cen Emmy 2018. Jak dopadne souboj bratrů ze Hry o trůny?

Hra o trůny získala celkem 22 nominaci na televizní ceny Emmy 2018, a dostala se tak do čela všech nominovaných. Běžně se přitom stává, že v rámci jedné kategorie soutěží herci či herečky ze stejného seriálu. A letošek není výjimkou. Například v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli v dramatu spolu bojují Ann Down, Alexis Bledel a Yvonne Strahovski, herečky ze seriálu Příběh služebnice. Zápasit mezi sebou budou také herci ze seriálu Westworld v kategorii Nejlepší herec v hlavní roli v dramatu. V rámci té se utká Ed Harris a Jeffrey Wright. Nás však zaujalo duo z kategorie Nejlepší herec ve vedlejší roli v dramatu, kde spolu soutěží Peter Dinklage a Nikolaj Coster-Waldau alias Tyrion a Jaime Lannister. 

Emmy 2018: Nominace Asiatky přinesla historický milník
 

A nezaujalo to jen nás! Americká média plní titulky slovy jako "souboj bratrů" a spekulují o tom, kdo si zaslouží vítězství. Peter získal cenu Emmy za Hru o trůny už v roce 2011 a v roce 2015, Nikolaj ani jednou. Kdo by si ji dle vašeho mínění zasloužil více?

Je též dost pravděpodobné, že si cenu nakonec převezme jeden ze čtyř jejich konkurentů: Joseph Fiennes (“The Handmaid’s Tale”), David Harbour (Stranger Things), Mandy Patinkin (“Homeland”) nebo Matt Smith (The Crown).

Sdělte nám vaše tipy. Slavnostní ceremoniál předávání již 70. cen Emmy se uskuteční v Los Angeles již dnes, zítra ráno u nás na webu proto očekávejte výsledky. V galerii si prohlédněte pár vystřižených titulků ze zahraničních médií.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu