Star Trek: James McAvoy chce roli mladého Picarda

Star Trek: James McAvoy chce roli mladého Picarda | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Vypůjčí si Patrick Stewart svého mladšího dvojníka?  

Zatímco na frančízu jménem Star Wars se snáší stálé větší "hejty", ta druhá, Star Trek, si celkem poklidně žije dál. J. J. Ambrams tuto látku úspěšně zrestartoval na velkém plátně v podobě trilogie, a i když příchod čtvrtého dílu brzdí hlavní hvězda Chris Payne brečící nad malým platem, v televizi se daří výrazně lépe. Tam se podařilo rozjet nový seriál s podtitulem Discovery a nedávno se začal chystat další, který ulovil Patricka Stewarta coby kapitána lodi Enterprise, Picarda. A možná nebude sám, koho v této legendární roli uvidíme.

Star Trek: První foto Patricka Stewarta z příprav nového seriálu
 

Samotný Stewart totiž nedávno zveřejnil první fotku z placu, na kterou vtipně zareagoval jeho herecký kolega James McAvoy, kterého si můžete pamatovat z Rozpolceného a příští rok ho uvidíme ve dvojce To. A protože Stewartův příspěvek okomentoval slovy: „Potřebuješ flashback?“, moudřejší už určitě tuší. A pro ty méně osvícené, McAvoy tu naráží na svoji dost možná nejslavnější roli profesora X ze série X-men, jehož starší podobu si kdysi zahrál právě Patrick Stewart. A tak by byla docela sranda, kdyby se o to samé někdo pokusil znovu u Star Treku. A zároveň - kdyby opravdu potřebovali herce pro scény z minulosti, McAvoy by byl jak důstojná tak nejlogičtější volba. Zatím se ale nejedná o nic jiného, než o pouhý žert.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

.Karel | 01.10.2018 22:16
Kdo dnes odkazuje na IMDB. Teda kdo kdy odkazoval na IMDB jako na něco směrodatného. Použít frázi "desionformační článek" v jednom komentáři s odkazem na IMDB.... to chce mít koule a nebo v hlavě totálně nasráno. Tak jako tak, dobrej magor :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu