Luke Cage: Netflix ruší už druhý Marvel seriál!

Luke Cage: Netflix ruší už druhý Marvel seriál! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Fanoušci seriálových komiksovek dostávají jednu ránu za druhou. S harlemským hrdinou už se neuvidíme.

Teprve minulý týden se k nám dostala zpráva, že se Netflix rozhodl po dvou sezónách zrušit Iron Fista. Navzdory brojení fanoušků a sepisování peticí se seriál nepodařilo zachránit a teď to vypadá, že streamovací služba opravdu na nic z toho nebere ohledy, a dokonce se rozhodla v rušení pokračovat. Nově se totiž dozvídáme, že na 3. řadu Lukea Cage budeme taktéž čekat marně. Hrdinův seriál se stejně jako kolegův kompletně ruší!

Iron Fist: Seriál byl po dvou řadách zrušen!
 

Marvel a Netflix jako minule vydaly společné prohlášení: „Bohužel, Marvelův Luke Cage už se na 3. řadu nevrátí. Všichni v Marvel Television a Netflixu jsou vděční zapálenému showrunnerovi, scenáristům, hercům a všem dalším pracovníkům, kteří pomáhali harlemskému hrdinovi po celé dvě řady na svět, a také všem fanouškům, kteří seriál podporovali.

Rušení přišlo jako blesk z čistého nebe, neboť ještě minulý týden se zdálo, že navzdory odchodu Iron Fista se s 3. řadou pro Lukea stále počítá. Showrunner Cheo Hodari Coker totiž už přibližně šest měsíců měl společně se svým týmem pracovat na nových scénářích, během dvou dnů se ale všechno sesypalo. Jako odůvodnění jsme dostali pouze klasickou hollywoodskou omluvu „tvůrčí neshody“. Marvel prý plánoval zkrátit trojku na deset epizod místo klasických třinácti, k tomu ale bylo nutné uzavřít s Netflixem novou dohodu. Společnosti nedokázaly najít verzi, která by byla výhodná pro obě z nich, jediným východiskem tak bylo seriál utnout. Fanoušci momentálně debatují, zda by se oba ukončené seriály nemohly spojit v Heroes for Hire (Hrdinové k pronajmutí), což je v komiksové předloze firma, kterou si Cage s Iron Fistem společně založí. Jedná se ale pouze o spekulace. Jaký názor máte na celou situaci vy a jak byste ji vyřešili? Napište v komentářích.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Gordon | 22.10.2018 21:14
Za mě začne překvapení. Všechny ty Marvelovské seriály byly moc dlouhé. Na jejich zápletku by stačila půlka epizod. A Luke holt není zdaleka tak zábavná postava, jako Daredevil.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu