Luke Cage: První trailer na 2. řadu vypadá skvěle

Luke Cage: První trailer na 2. řadu vypadá skvěle | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Nové pojetí seriálu a větší porce hrozeb lemují cestu neprůstřelného Lukea v novém traileru.

Na filmovém poli momentálně Marvel válí, a v kinech trhá rekordy Infinity War. Svá želízka v ohni má však i na poli seriálovém, a těmi největšími z nich jsou seriály v koprodukci s Netflixem. Jessica Jones, jejíž druhá řada údajně nenaplnila vysoká očekávání a kvalitu té první, je již za námi. Opačný případ je však Luke Cage, jehož první řada schytala nejednu kritiku. Druhá řada tak má za úkol napravit si reputaci, a z prvního traileru, který byl zveřejněn Netflixem včera, opravdu sálá pocit, že se to povede.

Luke Cage: Velký souhrn informací o 2. řadě
 

O druhé řadě jste si mohli přečíst v našem starším souhrnu, nicméně trailer se soustředí především na známé skutečnosti. Luke (Mike Colter) je v Harlemu hvězdou, která většinou vše vyřeší a nic ji nezastaví. To se mění příchodem Bushmastera (Mustafa Shakir), který se ukáže být se svým tajemným pozadím pro Lukea vážnou hrozbou. Do toho všeho se na poli politiky a podsvětí vrací Mariah Dillard (Alfre Woodard) a Shades (Theo Rossi), kteří touží po převzetí moci nad Harlemem. Na Lukea toho zkrátka tentokrát nebude vůbec málo, a z traileru je cítit, že nebude stačit pouhá síla a neprůstřelné tělo k přemožení všech nepřátel.

Trailer je barevný, má příjemný a svěží nádech, skvělé tempo, a oproti ponuré a seznamovací první řadě působí opravdu zajímavě. I když bude hrozeb tentokrát více, bude se moci Luke spolehnout na svého nového pomocníka, kterým je Misty Knight (Simone Missick) se svojí novou bionickou rukou. Navíc víme, že se v sérii ukáže také Danny Rand aka Iron Fist (Finn Jones).

Trailer sice ukazuje hodně, avšak spíše klouže po povrchu a hlubší tajemství si nechává pro sebe, což je dobře. S větší porcí dějových linek a větší porcí charakterů, by mohla druhá série přejít tradiční neduh netflixovských seriálů, kterým jsou natahované epizody a slabší prostřední části, bez větších problémů. Z traileru je zkrátka cítit úplně jiné pojetí seriálu, které vypadá zatím dobře, a rozhodně má šanci napravit reputaci první řady více než dobře.

V galerii si prohlédněte také nový plakát ke druhé sérii a porci nejnovějších fotek.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu