Luke Cage: Vylepšená Misty Knight se představuje

Luke Cage: Vylepšená Misty Knight se představuje | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu první fotku z druhé řady seriálu. A Misty můžeme očekávat ještě v jednom netflixovském seriálu.

Článek obsahuje spoilery k seriálu The Defenders

S postavou detektivky Misty Knight (Simone Missick) jsme se seznámili už v sólovém seriálu Lukea Cage. Nejnověji jsme ji mohli vidět i v The Defenders, kde si zahrála vedlejší, ovšem platnou roli. V komiksech je Misty známá díky své bionické ruce, o kterou přišla při pokusu o bombový útok a kterou ji nechal vyrobit Tony Stark. Propůjčuje jí výjimečnou sílu a také různé zbraňové vybavení. Už od její premiéry v Lukeovi se tak šířily mezi fanoušky teorie o tom, kdy ke své ikonické ruce dojde i v televizním prostředí a nyní už víme, že se dočká ve 2. řadě Lukea Cage. Následují spoilery

Jestli jste viděli seriál The Defenders, tak víte, že Misty o svoji pravou ruku přišla mečem Bakuta, jednoho z pěti „prstů“ organizace The Hand a mentora Colleen Wing. Na konci seriálu ji pak vidíme v pokoji, který ji spolu s veškerým nemocničním servisem zařídil Danny Rand a jeho Rand Enterprises. To také může být cesta k tomu, jak Misty svoji ruku dostane a její podobu si můžete prohlédnout v galerii, kde je na fotce z natáčení spolu s Lukem.

Vypadá to také, že detektivka dostane v kupředu kráčejícím marvelo-netflixovském vesmíru větší roli. Je totiž potvrzené, že ji uvidíme i ve 2. řadě Iron Fista a začali se rojit spekulace o možném spin-offu Daughters of the Dragon, což je v komiksu dvojice, kterou tvoří právě Misty Knight a Colleen Wing. Může to také znamenat, že Luke a Danny budou spolu spolupracovat, či budou nějakým způsobem propojeni, i ve svých sólovkách, což by jistě fanoušci uvítali. Vše jsou však zatím spekulace, produkce seriálu probíhá podle plánu a tak bychom mohli začít dostávat další a další informace v průběhu týdnů či měsíců.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu