Marvel na Netflixu: Co všechno uvede v roce 2018

Marvel na Netflixu: Co všechno uvede v roce 2018 | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Letošní The Defenders a Punisher už se blíží, co ale uvidíme po nich?

Marvelovské seriály pro Netflix si pro sebe zabraly internetové "televizní vysílání" velice podobně, jako se to povedlo jejich dražším filmovým přátelům několik let předtím v kinech a rozhodně s tím nehodlají v dohledné budoucnosti přestat. Dosud už jsme si mohli užít dvě nabité řady Daredevila, psychologickou a hodně temnou Jessicu Jones, trošku odlehčenějšího Luka Cage, a letos se nám před týmovkou The Defenders představil i rozporuplný Iron Fist. Po listopadové velice očekávané sólovce Punishera však Marvel ani Netflix žádné další projekty na příští rok oficiálně neohlásily. Samozřejmě už víme, že natáčení Jessicy Jones 2 i Luka Cage 2 je v plném proudu, nic oficiálního ohledně premiéry se ale až k veřejnosti nedostalo. To se ale před časem změnilo, protože americký filmový časopis Entertainment Weekly ověřil souhrn všeho, co si na nás televizní Marvel chystá na Netflix na příští rok, a tak potvrdil, které seriály nám rok 2018 přinese.

Žádná velká překvapení na následujících řádcích čekat opravdu nemusíte, protože vás pravidelně informujeme, ale tady je to všechno hezky shrnuté: V roce 2018 nás opravdu čekají druhá Jessica Jones, další Luke Cage, a třetí Daredevil. Značí to tedy první rok, kdy Marvel neuvede na Netflixu do seriálového světa žádnou novou postavu. Jak už bylo řečeno, potvrzení opravdu není nijak šokující, o všech projektech se dalo s velkou pravděpodobností hádat, že je uvidíme už příští rok. Soudě podle začátků natáčení budou seriály uvedeny zřejmě i v tomto pořadí, Jessica už nějakou dobu točí, Luke začal teprve nedávno, a Daredevil se zatím pouze chystá, ale kamery by se měly spustit ještě tento rok.

Letos Netflix uvádí tři Marvel seriály, je tedy dost možné, že ty budoucí zaujmou jejich termíny premiéry. Druhá Jessica nejspíš převezme březen, Lukeův návrat uvidíme někdy přes léto a Daredevil zkusí potřetí své štěstí nejspíš další listopad. Jedná se ale pouze o spekulace, přesná data premiér neznáme. Jak jste spokojeni se superhrdinským seriálovým repertoárem na příští rok? A jste zklamaní, že neuvidíme žádné nováčky, nebo se spíš těšíte na návrat starých známých?

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Fimi | 27.06.2017 21:39
určitě, pokud tam už ted nedají Bullseye tak fakt nevim kdo by se tam víc hodil než on.....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu