The Defenders: Nový trailer, popis první epizody a další novinky

The Defenders: Nový trailer, popis první epizody a další novinky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ochránci si odbyli svou vlastní prezentaci na Comic Conu. Oznámena byla také další řada jednoho z Netflix seriálů.

The Defenders na Netflix dorazí už za méně než měsíc a na své comicconové prezentaci se tedy mohli pořádně předvést. A taky že se předvedli. Kromě přibližně třiceti minutového panelu, při němž si herci popovídali o svých postavách a různých detailech ohledně seriálu, se promítala první epizoda. Ta sklidila velice pozitivní ohlasy (ostatně jako 90% věcí na Comic Conu) a na internetu se objevily alespoň hrubé popisy toho, co bychom v ní měli vidět. Popis není nijak detailní, ani toho příliš mnoho neodhaluje, pokud se ale stejně chcete vyhnout všem možným spoilerům, tak můžete samozřejmě popis vynechat – umístili jsme jej až dolů pod video.

Samotný panel už toho příliš nového o samotné sérii neodhalil, Jeph Loeb ale oficiálně potvrdil, že v seriálu se opravdu objeví Jon Bernthal jako Punisher, což naznačuje už krátký trailer, který byl před Comic Conem zveřejněn (viz minulá novinka). Během panelu bylo také potvrzeno, že druhá řada Iron Fista je nyní oficiálně schválena, takže už není jediný Defender, který mi měl jen jedinou sezonu. Panel byl poté ukončen novým trailerem, který byl vypuštěn i online, takže se mrkněte a povězte v komentářích, co si o něm myslíte.

První díl The Defenders se soustředí na hrdiny pouze individuálně, během této epizody se ještě ani jednou dohromady nesetkají. Začínáme s Dannym Randem na jeho soukromém letadle, poté vidíme krátkou scénu s opilou Jessicou, dále se přesouváme do delší části, v níž je Luke Cage vypuštěn z vězení a znovu se dává dohromady s Claire Temple a končíme u Matta Murdocka, který zřejmě svou identitu Daredevila po jeho tragické ztrátě Elektry pověsil na hřebík. Potkáme tu i Sigourney Weaver jako zlověstnou Alexandru. Ta prý trpí nemocí, kvůli níž jí rapidně kolabují orgány. Právě to ji vede ke spojení sil s The Hand, která umí oživovat mrtvé. Nakonec zasáhne New York jakési zemětřesení a my vidíme Alexandru jak mluví k oživené Elektře a říká jí, že je to jen město. V epizodě se prý ukázaly i Colleen Wing, Místy Knight a Karen Page.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu