Iron Fist: Oficiálně oznámená 2. řada mění showrunnera

Iron Fist: Oficiálně oznámená 2. řada mění showrunnera | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu okamžitě nabírá hereckou posilu.

Marvel rozjel na Netflixu naplno svůj seriálový vesmír, který se kryje s tím filmovým a jde mu to dobře. Když se poprvé objevil seriálový Daredevil, všichni si ho oblíbili natolik, že rychle zapomněli na tu verzi s Affleckem. Byla to zkrátka nečekaná pecka, která to táhla trochu temnější cestou, než jsme u marvelovek zvyklí. Po něm přišla stále dobrá Jessica Jones, fajn Luke Cage a nakonec Iron Fist. Ten se stal pro Netflix takovým prvním menším zklamáním, které si řada diváků moc neoblíbila, i když by se pár nesouhlasících fanoušků našlo. Seriál podle mne své kvality má, ale často u něho padal názor na zbytečné natahování děje či mizerného záporáka. S přípravou na druhou řadu, by se ale mohly věci výrazně změnit!

Pochodeň showrunnera Scotta Bucka, který měl na starosti první řadu, převezme Raven Metzner. I když tohoto chlapíka asi neznáte, proslavil se jako scénárista seriálů Ospalá díra, dramatu Six Degrees a filmu Elektra, který (si přiznejme) nepobral zrovna nadšené ohlasy. Výkonný producent seriálu Jeph Loeb o něm ale mluví jako o té nejlepší volbě. Posuďte sami.

„Ravenova láska ke všem věcem v Iron Fistovi a jeho rozsáhlá znalost filmů o bojových uměních ho udělali perfektní volbou pro pokračování ve vyprávění dobrodružství Dannyho Randa a Colleen Wing. První řada a Defenders jsou pouze začátkem tohoto fantastického akčného příběhu.“

Tak jste slyšeli. Doufejme tedy, že Ravenův zápal pro látku bude dost velký, aby z toho vyčaroval pořádnou intenzivní podívanou, přidal do atmosféry více mysticismu a díky své údajné znalosti bojových umění využije potenciál akčních scén. Oficiálním důvodem pro výměnu Scotta Bucka má být jeho vytíženost seriálem Inhumans, cynik nicméně věří spíš tomu, že Netflix zkrátka chtěl slabě přijatému seriálu dát nový impuls.

Krom toho, že byla druhá řada Iron Fista na Comic-Conu oficiálně potvrzena a byl oznámen nový showrunner, se také dozvídáme, že se k obsazení seriálu přidá Simone Missick, která v Netflix seriálech hraje detektivku Misty Knight. Zatím se objevila v Luku Cageovi a letos ji uvidíme ještě v Defenders. V komiksech je Misty mimo jiné proslulá tím, že dohromady s Colleen Wing (Jessica Henwick) tvoří akční duo známé jako Daughters of Dragon (Dcery draka). Tak uvidíme, jestli z téhle dějové linky bude Iron Fist 2 nějak čerpat.

Zdroje: Marvel, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 11

Kapitán Mexiko | 27.07.2017 01:35
Red Hood No shodneme se, že se neshodneme a tak to má být, jinak by svět byl strašně nudné místo k žití. Ještě k tvému seznamu, z něj kromě toho, co jsem vyjmenoval níže mě víceméně nezajímá vůbec nic, Inhumans vypadají jako špatný vtip a Gotham nesleduju (ale tady za to může čistě to, že Batmana nemám rád). Od DC mám nejradši Wonder Woman se Supermanem, takže logicky se podívám na třetí Supergirl, vrací se Calista Flockhart a CC trailer byl z těch CW věcí bezkonkurenčně nejlepší, omrknu pilot Kryptonu, po něm uvidím, co dál a samozřejmě nejvíc se těším na nejlepší comicsový seriál současnosti Legion (ne, za tohle vážně nemůže to, že X-Meny mám od Marvelu nejradši, ale prostě ten seriál je pecka), plus asi ještě omrknu pilot Gifted, tím to víceméně končí. Vím, že se kutí i další nové comicsové seriály, ale ty mě nezajímají. Takhle to tedy nějak plus/mínus mám, samozřejmě, že pokud jsem na něco zapomněl, tak změna programu vyhrazena.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu