Mandalorian: Seriál pohřbil šance na sólovku Boby Fetta

Mandalorian: Seriál pohřbil šance na sólovku Boby Fetta | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Největší lovec odměn v předaleké galaxii má utrum.

Když nové Star Wars pod taktovkou Disneyho rozjel J.J.Abrams se sedmou epizodou, Síla se probouzí, vše vypadalo vcelku v pořádku. Postupem času ale přišla studená sprcha. Rok na to jsme dostali spin-off Rogue One, který přinesl rozporuplné ovace a nenapravil to ani Poslední z Jediů, který naštval více lidí, než které uspokojil. Posledním hřebíkem se nakonec stal spi-off Hana Sola, který krom diváckých ohlasů zklamal i po finanční stránce. A tak si u Disneyho řekli – takhle to nejde.

Mandalorian: První fotka z hraných Star Wars
 

Po těchto napáchaných kalamitách přišel čas na změny. Po vyhazovu Colina Trevorrowa, který natočil Jurský svět, se vsadilo na jistotu a konečnou devátou epizodu natočí osvědčený Abrams. Rozhodlo se také, že nastávající filmy nebudou chodit do kin každým rokem a budou se připravovat mnohem pomalejším tempem. Tím pádem se odsunula na neurčito sólovka Obi-Wana Kenobiho a sólovka Boby Fetta se zrušila úplně. To ohlásila šéfka Lucasfilmu, Kathleen Kennedy, na svém Twitteru.

A může za to právě seriál Mandalorian od režiséra Iron mana, Jona Favreaua. Koneckonců, vystupuje zde obdobný hrdina stejného původu, který je jako Boba Fett vesmírným lovcem a tematikou se seriál od zrušeného filmu nijak neliší. Navíc si mohou tvůrci díky zcela nové postavě dovolit mnohem více zásahů do příběhu, než jaký by jim dovolil samotný Boba Fett. Ten se totiž váže k mytologii předaleké galaxie natolik, že by měli tvůrci do jisté míry svázané ruce v tom, co si mohou a nemohou dovolit. Ovšem zde mohou začít s čistým štítem, protože tato nová postava nemá v minulých příbězích žádný reálný základ.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu