Chystaný seriál ze světa Star Wars hlasí novinky

Chystaný seriál ze světa Star Wars hlasí novinky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Do kterých dávných časů se vydáme tentokrát?  

O tom, že Jon Favreau, režisér prvních dvou Iron Manů, dělá na novém seriálu z předaleké galaxie, jsme vám psali zde. Ve zkratce jsme se dozvěděli, že zatím nepojmenovaný seriál režisér zastřeší jako scenárista a producent, vysílaný bude na připravované streamovací službě od Disney, a co je asi nejdůležitější - celý bude natočen s pomocí opravdových herců. Což je po předešlých animovaných seriálech určených hlavně pro děti věc dost vítaná a slibná. O čem však bude vyprávět a do jakého období bude zasazen, to nám bylo zatajeno. Až doteď.

Nový seriál Star Wars: Resistance přijde nečekaně brzy
 

Favreau momentálně dopsal první půlku scénáře, na základě čehož uvedl, že se přípravy rychle blíží ke konci. A nyní konečně potvrdil i přesné časové období, do kterého se vydáme. Tentokrát se jedná o zcela nezmapovanou část historie. Seriál totiž bude vyprávět události konající se sedm let po bitvě o Endor, která se udála v šesté epizodě Návrat Jediho. To znamená, že nás čeká zkoumání třicetileté mezery mezi šestou a sedmou epizodou, kterou nám dal J. J. Abrams před pár lety. Jakých dějových linek by se to mělo týkat, je zatím stále zahaleno tajemstvím, ale už teď je na výběr hned několik velmi slibných kusů. Můžeme se dočkat podrobnějšího pohledu na vzestup Prvního řádu, či naopak pád Imperia, Lukeovy začátky coby učitele nové generace Jediů nebo třeba začátky formování Odboje.

Co této myšlence bohužel trochu podráží nohy, je fakt, že Favreau také potvrdil účast zcela nových postav, a tak není zaručené, že se dočkáme výplňového příběhu někoho ze staré party hrdinů, ať už s novou tváří, či bez ní. A tak se spíše připravte na zcela nové a nepředstavené postavy, které na předešlé události ani osudy nebudou nijak navazovat. Ale jak nás naučila čtvrtá epizoda, naděje umírá poslední ;)

Co dalšího stojí určitě za zmínku, je i angažování Favreaua v oblasti techniky, protože v oboru počítačových efektů má tento seriál nabídnout co největší zážitek. Při natáčení má v úmyslu používat špičkovou technologii snímání pohybu, se kterou se seznámil už na place Knihy džunglí, která se díky skvělým efektům dnes může pyšnit i jedním Oscarem. A to rozhodně není na škodu. I když přes nemalé plány zatím seriál nemá stoprocentně zaručeno, že se dočká své realizace, jak Favreau škádlil při jednom z rozhovorů, myslím, že už teď bychom se měli začít pomalu těšit na další výlet do dost možná nejpopulárnějšího filmového univerza všech dob.

Zdroj: Nerdist

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu