Star Wars: Připravuje se hned několik hraných seriálů

Star Wars: Připravuje se hned několik hraných seriálů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Původně mrtvé a fanoušky vysněné seriálové projekty jsou dost možná znovu ve hře.

Asi se k vám už dostala informace, že tvůrci seriálu Hra o trůny, David Benioff a D.B. Weiss, napíší scénáře ke zcela novým Star Wars filmům, které se budou distancovat od původní ságy a také od stále chystané trilogie Riana Johnsona. Kromě toho k nám ale přiletěly světelnou rychlostí i novinky z oblasti seriálů. Informace o tom, že se připravuje hraný Star Wars seriál, jsme dostali už na podzim minulého roku. Nyní se ovšem znovu vyjádřil šéf Disneyho Bob Iger, který řekl, že se připravuje nejenom jeden, ale rovnou několik seriálů z předaleké galaxie. Je jasné, že mezi chystanými seriály je i další animák, který nahradí Star Wars: Povstalce, nicméně tuto informaci jsme již nějakou dobu věděli. Na základě nového vyjádření Boba Igera se tedy očekává, že byly míněny především hrané seriály, které jsou naplánovány na blízkou budoucnost. 

Žádné podrobnosti o chystaných seriálech prozatím nemáme, nicméně je už teď velmi pravděpodobné, že jeden z nich bude vycházet z již po mnoho let odkládaného seriálu Star Wars: Underworld. Pokud jste o tomto projektu ještě neslyšeli, seriál Underworld připravoval již George Lucas po dokončení Epizody III z roku 2005. Tento seriál měl být zasazen do temných podlaží Coruscantu, přičemž hlavními postavami měly být převážně gangsteři a lovci odměn. Přípravy seriálu došly tak daleko, že epizody pro seriál byly již napsané a začalo se dokonce zvažovat, kde by se případně mohl seriál natáčet. Zajímavostí pak je, že jednou z možností byla údajně i naše barrandovská studia v Praze. K uskutečnění seriálu ovšem nakonec nedošlo, jelikož jeho realizace byla tehdy velice drahá, a tak se dal k ledu s tím, že by na něj mohlo dojít, až přijde ten správný čas.

Když v roce 2012 prodal George Lucas společnosti Disney svůj Lucasfilm, prodal jim právě i scénáře k seriálu Star Wars: Underworld. Vzhledem k tomu, že příběh pro tento seriál je již vymyšlený a epizody jsou sepsané, tak se zrealizování seriálu Underworld stává celkem jasnou volbou číslo jedna. Je zde ale celkem velká šance, že by se výsledný produkt mohl jmenovat jinak a některé dějové linky by mohly být pozměněny nebo upraveny. Pokud se totiž podíváme do filmové sféry, tak před dvěma lety byl málem oznámen samostatný film s Boba Fettem, který byl ovšem na poslední chvíli zrušen. Vzhledem k tomu, že Boba Fett měl být jednou z hlavních postav i v seriálu Underworld, je možné, že by se do tohoto seriálu mohly dostat i nepoužité návrhy ze zrušeného filmu s tímto námezdním lovcem.

To jsou ale samozřejmě prozatím jen čiré spekulace. Tak jako tak bychom ovšem jasný tip na jeden z nových seriálů určitě měli. Co ale ty ostatní? Na co se ty zaměří? Na internetu se už spekuluje, že by mohlo jít o něco z období Staré republiky. Jiní se zase domnívají, že se na toto období spíše zaměří již zmíněné filmy od tvůrců Hry o trůny. Prozatím tedy moc jasno nemáme, každopádně už teď je o čem diskutovat.

Jste rádi, že je v plánu rovnou několik hraných seriálů ze světa Star Wars? Zaměří se podle vás skutečně na Underworld a období Staré republiky, nebo nás naopak čeká něco ještě úplně jiného? Dejte nám vědět v komentářích, co si o tom myslíte. Na úplný závěr se můžete podívat na krátký gameplay ze zrušené hry Star Wars 1313, která svým vizuálem a především dějovým zasazením ukazuje, jak mohl (a může) seriál Underworld přibližně vypadat. Zároveň se můžete podívat na concept arty dole v galerii. 

     Zdroje: Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

beránek | 08.02.2018 13:19
Jediný co mě ze star wars světa kdy pořádně nadchlo a bavilo je stará republika, neboli rytíři Jedi a Sithové, pořádně brutální fighty s lightsaberama a efektivní využívání síly. To jakým směrem se vydávají momentálně filmy jde zcela mimo mě a nudí mě k smrti. Takže já opravdu doufám o nějakou cestu do minulosti a vynechání stokrát viděného nudného lítání po vesmíru s nudnou partičkou rebelů bez charakteru.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu