Marvel: Seriál s Lokim oficiálně potvrzen

Marvel: Seriál s Lokim oficiálně potvrzen | Fandíme seriálům
Disney / Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Záludný asgardský princ skutečně dostane vlastní minisérii, jak potvrdil šéf Disney.

Kolem Marvel seriálů se v poslední době dějí velké věci. Kromě zrušení Iron Fista a Lukea Cage na Netflixu se vyrojily informace o tom, že studio chystá minisérie s filmovými postavami, konkrétně pak s Lokim, Scarlet Witch a v neposlední řadě s Falconem a Winter Soldierem. Zatím se sice jednalo o nepotvrzené informace studiem, nicméně to se nyní u jedné z postav mění.

Generální ředitel Disneyho Bob Iger totiž v živém vysílání ohledně čtvrtletních tržeb potvrdil, že minisérie s Lokim se opravdu připravuje a roli si stejně jako ve filmech zahraje Tom Hiddlestone. Kromě potvrzení však žádné konkrétní informace o ději či přibližném datu vydání nepřidal. Jisté je jen to, že by série měla vyjít na nové Disneyho streamovací platformě Disney Plus. Stejně tak nezmínil ani nepotvrdil série se Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) či Falconem & Winter Soldierem (Anthony Mackie & Sebastian Stan).

Víme, že tyto minisérie by měl mít pod dohledem přímo Kevin Feige a jejich rozpočet by se měl rovnat tomu filmovému, což znamená značné investice. Měly by být také daleko více věrné komiksům než filmy, což jistě potěší zaryté fanoušky. I když je vše zatím v začátcích, Feige již dříve slíbil inovativní a příjemné pojetí jednotlivých sérií, takže nám nezbývá nic než se těšit.

Zdroj: Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu