Pán prstenů: Hudbu chce složit skladatel hry Skyrim

Pán prstenů: Hudbu chce složit skladatel hry Skyrim | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 9 obrázků
Skladatel z herního světa chce změřit síly s filmovou legendou!

Jedním z důvodů, proč je trilogie Pán prstenů natolik jedinečná, je její úžasná hudba, kterou by měl každý filmový fanda poznat na první poslech. A pokud náhodou o jejích přednostech nevíte, odkáži vás na toto video, které vám to v češtině do puntíku vysvětlí. Práce Howarda Shorea je bezesporu mistrovské dílo, a proto s příchodem seriálu o Aragornovi vyvstává otázka, kdo s tímto skladatelským velikánem změří síly.

Hned na začátek musím bohužel říci, že oficiální odpověď jsme nedostali, ale místo toho zaplápolal plamínek naděje pro fanoušky herního světa. Skladatel počítačové hry Skyrim nebo Star Wars: Knights of the Old Republic, Jeremy Soul, totiž na svém Twitteru vytvořil anketu, kde uživatelé mohli hlasovat, zda by si ho přáli na místě skladatele dalšího příběhu ze Středozemě. Z dva a půl tisíce lidí hlasovalo 95% pro ANO. Tím to ovšem neskončilo.

Následně se skladatel k anketním výsledkům vyjádřil, že takovou odpověď absolutně nečekal a že nyní zjišťuje, co by se s tím dalo udělat. Doufá, že pro nás tento svět znovu přivede k životu za pomoci své hudby, ale celé to zároveň závisí na faktorech, které jsou mimo jeho kontrolu. Znamená to tedy, že se momentálně sice snaží prosadit jako vhodný náhradník za legendárního Shorea, ovšem tento výběr samozřejmě nebude záviset pouze na něm.

Pán prstenů: 10 adeptů, kteří by mohli hrát mladého Aragorna
 

Nicméně kdyby se tak opravdu stalo, je připraven převzít všechnu odpovědnost, a dokonce se i soundrackem Howarda Shorea do jisté míry inspirovat, což by nemuselo být úplně od věci, pokud bude chtít zachovat jisté pevné základy, které předešlá hudba nastavila. A zároveň i přinést něco nového. Sám skladatel se totiž vyjádřil, že Shoreovu hudbu obdivuje natolik, že ji považuje za jednu z nejlepších na světě. Co na tento výběr říkáte?

Zde máte jednu ze skadatelových herních skladeb pro hru Skyrim, aby jste si dokázali o našem nápadníkovi pro svět Pána prstenů udělat názor. 

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu