Minirecenze: 9. epizoda 12. série Teorie velkého třesku

Minirecenze: 9. epizoda 12. série Teorie velkého třesku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Ve finální sérii Teorie velkého třesku pokračujeme 9. epizodou s názvem Negace citace. Jak dopadl výzkum Sheldona a Amy?

Pozor, článek obsahuje spoilery k 12. sérii.

Epizoda dvou diametrálně odlišných dějových linií. V jedné z nich se Bernadette dostane k populární hře Fortnite, zjistí, že ji neumí pořádně hrát a chce se to naučit od Denise, prodavačky v obchodě s komisky, aby mohla porazit Howarda. Její neschopnost ve hře ji dohání k nepříčetnosti a já vám na rovinu řeknu, že tohle bylo hodně bolestivé pro oči. Nevtipné a nesnesitelně otravné chování Bernadette je příšerné na pohled a nad posledním záběrem epizody mi hrůzou vstávaly vlasy na hlavě. Nevím, jestli divákům přišlo chování Bernadette v pohodě, ale já takové lidi prostě nemám rád ani ve skutečném životě a nebylo příjemné sledovat někoho takového v odlehčeném sitkomu. 

Dobrý pocit z epizody ale zachránila dějové linie, ve které Sheldon pověří Leonarda, aby v knihovně vyhledal citace k odborné práci, kterou "Shamy" společně zpracovali. Při pátrání ale Leonard za pomoci Raje najde práci ruského vědce, který Sheldonův a Amyin výzkum před mnoha lety vyvrátil. Leonard se tak snaží najít odvahu ke sdělení špatné novinky svému nejlepšímu příteli. Když k tomu poté dojde, můžeme sledovat, jakým způsobem tato informace Sheldona zasáhne. Je to jeden z těch momentů v seriálu, kdy divák se Sheldonem soucítí a je mu ho v tuto chvíli skutečně líto. Jim Parsons to jako obvykle zahrál skvěle a jsem zvědav, jak se tato událost vyvine dále v seriálu a jak se s ní Sheldon a Amy poperou. 

Nejnovější epizodu hodnotím vesměs pozitivně. Když pomineme nechutné chování Bernadette, dostali jsme příjemnou epizodu s odlehčenými vtipy a silným momentem pro Sheldona. Sdělte nám svůj názor na epizodu do komentářů. Řekli byste, že je postava Bernadette v jistých mezích už neuhlídaná?

Galerie nabídne výjevy z 9. epizody 12. série.

Ve videu uvidíte výbornou scénu, při které se Leonard snaží najít odvahu ke sdělení špatné zprávy a následný Sheldonův kolaps.

Naše hodnocení
7/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu