The Flash: Draco Malfoy by se rád do seriálu vrátil

The Flash: Draco Malfoy by se rád do seriálu vrátil | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Návrat oblíbené postavy můžete ovlivnit i vy, říká sám představitel role.

Jedním z příjemných překvapení jinak trochu rozporuplné 3. série The Flashe byla i postava Juliana Alberta, kterou ztvárnil Tom Felton. Hvězda série s Harry Potterem se však do komiksového seriálu v další sérii nevrátila a spoustu fanoušků bylo zklamáno. Je pravda, že s množstvím postav, které byly ve 4. sérii představeny, by jich i s Feltonem bylo přece jen trochu moc, nicméně sám Felton nyní potvrdil, že by se moc rád do seriálu opět vrátil.

Herec se pro server Digital Spy vyjádřil takto: „Rozhodně mi to chybí. Chybí mi Grant (Gustin, který hraje hlavní postavu Barryho Allena, pozn. red.) a celý tým. Celých devět měsíců jsem si ve Vancouveru při natáčení užil, takže říkám - ano, přiveďte Juliana zpět“. Felton dokonce prozradil, že v poslední době registruje daleko větší zájem od fanoušků The Flashe, než registruje od fanoušků Harryho Pottera, kde měl dlouhá léta ikonickou roli Draca Malfoye. Jeho postava navíc nebyla zabita, ale její absence byla vysvětlena jako „návrat do Londýna“, což je rozhodně výchozí pozice pro návrat.

„Mnohem víc lidí mě v posledních dnech oslovuje ohledně Flashe než ohledně Pottera, což je pro mě tak trochu pocta, si myslím. Jak říkám, běžte na internet a proste producenty o návrat Juliana a snad to vyjde,“ nabádá herec fanoušky k aktivitě na sociálních sítích, která může mít velkou váhu. Felton se momentálně objevuje v sci-fi dramatu Origin, které běží na Youtube Premium, takže pokud jste jeho fanoušci, nenechte si tento počin ujít.

Zdroj: Digital Spy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu